Θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Βασίλειο Ληξουρίου, νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα οδηγός, σοβαρά τραυματισμένο το 10χρονο παιδί της, φωτιά στο αυτοκίνητο

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η άσφαλτος της Κεφαλονιάς βάφτηκε με αίμα, αφού πριν από λίγη ώρα είχαμε θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου στην Παλλική με θύμα γυναίκα από την Ανωγή.
Τα δυσάρεστα δεν τελειώνουν εδώ, αφού από το αυτοκίνητο ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένο το 10χρονο παιδί της και αυτή την ώρα δίνεται μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Το δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο με κατεύθυνση από την Ανωγή προς το Ληξούρι, εκεί που γίνεται η δια πλάτυνση του δρόμου έφυγε από το οδόστρωμα για άγνωστο λόγο και έπεσε από την απέναντι μεριά σε βάθος άνω των πέντε μέτρων, αφού στο σημείο δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες. Το αυτοκίνητο λίγα λεπτά μετά την απομάκρυνση της νεκρής και του τραυματισμένου παιδιού τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το τραυματισμένο παιδί έχει σοβαρό πρόβλημα και θα χρειαστεί να μεταφερθεί εκτός Κεφαλονιάς. Ήδη έχει ειδοποιηθεί αεροσκάφος που έρχεται στο νησί μας για να κάνει την διακομιδή. Αναφορικά με το τροχαίο, αυτόπτες μάρτυρες που έτρεξαν αμέσως στο αυτοκίνητο (δίπλα σε κατοικημένη περιοχή) η άτυχη γυναίκα για μερικά λεπτά είχε τις αισθήσεις της πριν συμβεί το μοιραίο. Η γυναίκα είχε καταγωγή και σπίτι σε χωριό της Ανωγής και ερχόταν πάντα τα καλοκαίρια στην Κεφαλονιά για τις διακοπές της. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και το πένθος είναι μεγάλο όχι μόνο για τους οικείους της, αλλά και για άτομα που την ήξεραν και συναναστρεφόταν μαζί της. Τέλος, η πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στο ίδιο σημείο με το δυστύχημα (Κουρουπάτα) δεν έχει σχέση με αυτό, ήταν ένα άλλο γεγονός που συμπωματικά συνέπεσε με το δυστύχημα στην ίδια περιοχή.
Σημείωση: Η φωτογραφία δεν έχει σχέση με το συμβάν…

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας
Χθες, Πέμπτη (21.07.2022), το απόγευμα, στην Επαρχιακή οδό Ληξουρίου Αγίας Θέκλης (θέση Άγιος Βασίλειος), ι.χ.ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονη ημεδαπή, εκτράπηκε της πορείας του και κατέπεσε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και το σοβαρό τραυματισμό ανήλικου, που επέβαινε στο αυτοκίνητο. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παλικής.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed