Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Επειδή ουδέποτε στη ζωή μου υπήρξα η καμαριέρα του Μητσοτάκη, αποχωρώ από όλα τα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ»

Καταιγίδα πολιτικών εξελίξεων στο νησί μας έχει φέρει η χθεσινή ανακοίνωση του μέλους τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, Αριστοτέλη Μπατιστάτου και ότι ακολούθησε αυτής, με τα σχόλια και τις επιθέσεις από τον Βουλευτή, την ΝΟΔΕ, τον Γιάννη Λυκούδη και τον Γιώργο Κοκκόλη.
Ωστόσο, αυτό που ανέτρεψε εντελώς τα δεδομένα ήταν η σημερινή ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, που ουσιαστικά καλωσόριζε τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο νησί μας. Ακολούθησε η ακόμη πιο… αριστερή ανακοίνωση του Δημάρχου Αργοστολίου, Θεόφιλου Μιχαλάτου. Αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την παραίτηση με λακωνική ανακοίνωση του Αριστοτέλη Μπατιστάτου από όλα τα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Η ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Επειδή ουδέποτε στη ζωή μου υπήρξα η καμαριέρα του Μητσοτάκη, αποχωρώ από όλα τα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Καλή δύναμη στην Κοινωνία και στον Αλέξη Τσίπρα». Το σίγουρο είναι ότι μπήκαμε για τα καλά σε προεκλογική περίοδο στο νομό μας και ο σώζων εαυτό σωθήτω…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed