Σε ρυθμούς… Ανουσάκη κύλησε η δεύτερη ημέρα στη γιορτή ρομπόλας στα Φραγκάτα, «έκαψε» τον Ματιάτο μέσα στην έδρα του, «αλλαγή φρουράς χρειάζεται στα Ομαλά»

Ενώ όλα έδειχναν ότι η χθεσινή πρώτη ημέρα της γιορτής της ρομπόλας στα Φραγκάτα εξαντλήθηκε σε πολιτικό επίπεδο (Δήμαρχος, Βουλευτής, Περιφέρεια) ήρθε απόψε ο Νίκος Ανουσάκης για να κάνει μια ακόμη έξοδο-παρουσία σε πανηγύρι.
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δήμος Αργοστολίου, Παρόν και Μέλλον” άστραψε και βρόντηξε κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Σπύρου Ματιάτου, του ανθρώπου που αυτή την ώρα είναι Αντιδήμαρχος στην περιοχή, έχοντας εκλεγεί με τον… ηττημένο Αλέξανδρο Παρίση, προσφέροντας όμως τις υπηρεσίες του στον νυν Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο. Τον Νίκο Ανουσάκη στα Φραγκάτα συνόδευαν ο δικηγόρος Μάκης Παπαναστασάτος, ο πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος, η δικηγόρος Πέρυ Ξυδιά, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Πυροσβεστικής Νίκος Γαλιατσατος, ο μηχανολόγος μηχανικός Κοσμάς Κατάνιας, η τεχνολόγος Κατερίνα Γαλιατσάτου και ο επιχειρηματίας Γεράσιμος Αραβαντινός. Σύμφωνα με τα όσα διαδραματίστηκαν στα Φραγκάτα αυτές τις δύο ημέρες της γιορτής φαίνεται πως το πολιτικό σκηνικό παίρνει φωτιά στο νησί μας, αφού η θητεία του Θεόφιλου Μιχαλάτου βαίνει προς το τέλος της, οπότε τα μαχαίρια αρχίζουν και βγαίνουν από τις θήκες τους. Αν προσθέσουμε και αυτά που μας είπε στις σύντομες δηλώσεις του ο κ. Ανουσάκης, τότε θα περάσουμε έναν ολόκληρο χρόνο με εντάσεις και πολιτικά… μαχαιρώματα. Στη σύντομη δήλωσή του ο κ. Ανουσάκης μας είπε: «Είναι ντροπή που ο Σπύρος Ματιάτος κάνει τον αντιδήμαρχο του Μιχαλάτου. Αυτά βλέπει ο κόσμος κι αποστρέφεται την πολιτική. Δεν είναι δυνατόν να παραμένει ο ίδιος Αντιδήμαρχος ανεξαρτήτως αποτελέσματος των εκλογών. Εμείς φτιάχνουμε ένα νεανικό ψηφοδέλτιο ειδικά για τα Ομαλά, ώστε να υπάρξει αλλαγή φρουράς».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed