Συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλονιάς «Θα Τραγουδώ»

Προσκαλούμε όλους τους φιλόμουσους στην Φιλαρμονική το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, ωρα 8μμ για την εναρκτήρια συναυλία μας. Η Κεφαλονίτισσα διακεκριμμένη μεσόφωνος Ειρήνη Καράγιαννη θα παρουσιάσει ρεπερτόριο που καλύπτει 350 χρόνια μουσικής δημιουργίας, συνοδευόμενη από την πιανίστα Λούσυ Χριστοδούλου. Είσοδος Δωρεάν.
Η μουσική παράδοση της Κεφαλονιάς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το τραγούδι. Ταυτόγχρονα λοιπόν με την συναυλία,το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας (ΦΣΚ) και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου κ. Φίλιππος Τσαλαχούρης είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και μία νέα προσθήκη στα διδασκόμενα μαθήματα του Ωδείου μας – Μονωδία, τραγούδι. Την τάξη της Μονωδίας αναλαμβάνει η Ειρήνη Καράγιαννη που θα διδάξει κλασσικό αλλά και σύγχρονο τραγούδι. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ασχέτως επιπέδου, είναι ευπρόσδεκτοι.
Η Ειρήνη Καράγιαννη, επί πολλά χρόνια συνεργάτις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε όπερες στην Ρώμη, Φλωρεντία, Λονδίνο, Τελ Αβίβ, Παλέρμο κλπ, την περίοδο 2017-2019 δίδαξε τραγούδι στην σολιστική και θεατρική του διάσταση στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν είτε τα συλλογικά σεμινάρια ή τα ατομικά μαθήματα, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους προκαταβολικά στην Γραμματεία της Φιλαρμονικής τις καθημερινές 16-21, ή Σάββατο 10-15 – στο τηλ. 26710 25946.

Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλονιάς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed