Style your leather trousers: Χρήσιμες συμβουλές για να απογειώσετε το look σας

Ο χειμώνας πλησιάζει και το απόλυτο fashion trend των leather trousers επιστρέφει! Ήρθε η στιγμή να βγάλετε από την ντουλάπα τα αγαπημένα σας δερμάτινα παντελόνια και να δημιουργήσετε εντυπωσιακά outfits για κάθε ώρα της ημέρας. Τα στυλ που μπορείτε να διαμορφώσετε είναι πολλά, αλλά φυσικά υπάρχουν ορισμένοι συνδυασμοί που θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε το leather παντελόνι σας και να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας. 

Φορέστε το με μαύρα αξεσουάρ και ένα statement παλτό 

Αν σας αρέσουν οι πιο safe αλλά classy συνδυασμοί ο συγκεκριμένος θα σας ενθουσιάσει! Επιλέξτε να φορέσετε το μαύρο δερμάτινο παντελόνι σας με ένα bodysuit στο ίδιο χρώμα, μαύρα δερμάτινα αθλητικά π.χ. Premiata sneakers και ένα επιβλητικό παλτό σε έντονο χρώμα. Μπορείτε να επενδύσετε σε παλτό διαφόρων χρωμάτων, ωστόσο εμείς θα σας προτείναμε να προτιμήσετε αποχρώσεις του μπλε electric, του πορτοκαλί ή του λιλά που θα δώσουν έναν ιδιαίτερα μοντέρνο χαρακτήρα στο look σας. 

Συνδυάστε το με χαμηλά mules και πουλόβερ 

Ίσως ο πιο κομψός τρόπος να συνδυάσετε το δερμάτινο παντελόνι σας ώστε να δείχνετε θηλυκή αλλά ταυτόχρονα να είστε κατάλληλα ντυμένη από το πρωί έως το βράδυ είναι να το ταιριάξετε με ένα διαχρονικό λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο oversized πουλόβερ με χοντρή πλέξη. Ολοκληρώστε το preppy outfit σας με ένα ζευγάρι χαμηλά mules κατά προτίμηση με μυτερό κόψιμο το οποίο θα κάνει την σιλουέτα σας να φαίνεται μακρύτερη και εσάς το απόλυτο fashion icon! Μην διστάσετε να συνοδεύσετε το look σας με μεγάλες δερμάτινες τσάντες π.χ. Karl Lagerfeld γυναικείες τσάντες, που θα αποτελέσουν το απόλυτο match για το δερμάτινο παντελόνι σας και διακριτικά αξεσουάρ ώστε να μην κλέβουν την παράσταση. 

Τονίστε το με μποτάκια και έντονα αξεσουάρ 

Αν σκοπός του ντυσίματός σας είναι να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα τότε θα σας προτείναμε να επιλέξετε ένα δερμάτινο παντελόνι με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως μια μεταλλική ζώνη, αλυσίδες ή μεγάλα φερμουάρ και να το ταιριάξετε με ένα λευκό t-shirt με έξυπνο logo. Φορέστε τα αγαπημένα σας μαύρα μποτάκια, με τακούνι ή χωρίς και τονίστε το look σας ακόμη περισσότερο με έντονα αξεσουάρ, όπως μοντέρνα χρωματιστά γυαλιά ηλίου ή extra κοσμήματα. Η εμφάνισή σας θα είναι iconic!

Αν αγαπάτε και εσείς τα leather παντελόνια όσο εμείς ήρθε η στιγμή να τολμήσετε, να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό στο look σας και να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας κομμάτια που θα σας επιτρέψουν να παίξετε, να δημιουργήσετε διαφορετικά στυλ και ξεχωριστές εμφανίσεις με το δερμάτινο παντελόνι σας!

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed