Δεν άνοιξε πρόωρα το πορτοφόλι του ο Παύλος Παπαδάτος, σχόλασε νωρίς η συμφωνία που είχε κάνει με τον Αλέξανδρο Παρίση, πάλι παλεύει μόνος του ο γερο-Γνήσιος

Follow the money λένε οι Αμερικάνοι εννοώντας πως τα πάντα εν τέλει ερμηνεύονται με το χρήμα, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα σήμερα με τους δύο… δεινόσαυρους της πολιτικής στην Κεφαλονιά, τον Παύλο Παπαδάτος και τον Αλέξανδρο Παρίση.
Οι δύο τους, όπως σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερο ρεπορτάζ, τα είχανε βρει κι είχαν κλείσει αρχικά συμφωνία για κάθοδο του Παύλου Παπαδάτου ως επικεφαλής συνδυασμού στον Δήμο Αργοστολίου και τον Αλέξανδρο Παρίση να ακολουθεί και τους λίγους πια πιστούς του από πίσω. Τελικά φαίνεται ότι η δουλειά χάλασε, αφού δεν τα βρήκαν στο ύψος χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας και στον χρόνο που αυτή πρέπει να γίνει. Ο Παρίσης, αλλά και ο… βοηθός του Άγγελος Κωνσταντάκης θεωρούσαν ότι για να πάει καλά το πράγμα και να μπορέσουν να έχουν κάποιο εκλογικό αποτέλεσμα χρειαζόταν μια γενναιόδωρη προεκλογική εκστρατεία κι ότι ο Παύλος Παπαδάτος έπρεπε από τώρα να ρίχνει χρήμα στην αγορά. Ο Παύλος Παπαδάτος αντίθετα επέμενε το χρήμα για τις ανάγκες του συνδυασμού να πέσει τους τελευταίους μήνες πριν τις εκλογές και τους δήλωσε πως δεν θα ανοίξει πρόωρα το πορτοφόλι του, οπότε το χάσμα έγινε βαθύ και τελικά η ιστορία θύμισε την παροιμία με την νύφη που της… ξέφυγε και σχόλασε ο γάμος. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο γέρο Γνήσιος εμφανίζεται ξανά ως επικεφαλής συνδυασμού, που όμως δεν λέει ακόμη ποιοι είναι μαζί του και ποιοι θα τον ακολουθήσουν στο ψηφοδέλτιο. Όσο αφορά την οικονομική του στήριξη θα περιορισθεί σε έναν κουμπάρο του τοπικό επιχειρηματία και σε ότι του δώσει γνωστός παράγοντας της ομογένειας. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν τελικά όντως θα τα καταφέρει να κατέβει, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει πως διαθέτει μεγάλα ονόματα, αφού τα παλιά δυνατά στελέχη που τον πλαισίωναν στην «Ισχυρή Κεφαλονιά» είτε έχουν πάει στον Νίκο Ανουσάκη είτε έχουν πάει στον Θεόφιλο Μιχαλατο είτε δεν θα ασχοληθούν καθόλου με τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed