Winter Trip: τι να πάρετε μαζί σας

Έχουμε ταυτίσει τις διακοπές με το καλοκαίρι, αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε στιγμές ξεκούρασης καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Είτε θελήσετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα, οι χειμωνιάτικοι προορισμοί είναι γεμάτοι με γραφικά σημεία και πολιτιστικούς θησαυρούς που σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Φυσικά, κάθε ταξίδι χρειάζεται την ανάλογη προετοιμασία: από τα σημαντικά χαρτιά και τα είδη πρώτης ανάγκης μέχρι τα κατάλληλα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε χωρίς πρόβλημα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Σε αυτό το blogpost σας έχουμε ετοιμάσει ένα μικρό οδηγό με τα απαραίτητα του ταξιδιού, για να κάνετε μια αρχή!

Ξεκινάμε με τα πανωφόρια που πιστεύουμε ότι χρειάζεστε δύο: ένα μπουφάν και ένα παλτό. Ένα puffer μπουφάν με κουκούλα πληροί όλες τις προϋποθέσεις, για να σας κρατήσει ζεστή και στιλάτη και μπορείτε σίγουρα να βρείτε ένα που θα μπορείτε να φοράτε τόσο στις εξορμήσεις σας όσο και στις βραδινές σας βόλτες. Ωστόσο, εάν έχετε κατά νου να επισκεφθείτε τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, τότε σας προτείνουμε να πάρετε μαζί σας και ένα παλτό. Μπορεί να είναι γούνινο ή όχι, αλλά θα είναι κομψό και μοντέρνο, ώστε να ταιριάζει με τα βραδινά σας outfits.

Είναι πολύ σημαντικό, όταν φτιάχνετε τη βαλίτσα σας να προσέχετε τα γυναικεία ρούχα https://www.ale.com.gr/hellas/ που θα διαλέξετε να συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους όσον αφορά τα χρώματα και το στιλ. Από τη λίστα σας δεν μπορούν να λείπουν τα cozy πουλόβερ από τα γυναικεία πλεκτά https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/gynaikeia-plekta , οι μακρυμάνικες μπλούζες, ενώ σκούφοι, γάντια και κασκόλ θα συμπληρώνουν με τη δική τους πινελιά το fashionable σύνολό σας. Το αγαπημένο σας τζιν δεν πρέπει να το αποχωριστείτε ούτε στην εκδρομή σας και εάν κρυώνετε, μπορείτε να φορέσετε ένα καλσόν από μέσα ή ένα κολάν. Επομένως, προσθέτετε στη λίστα σας και αυτά, μαζί με ένα παντελόνι και ένα φόρεμα που θα τα χρειαστείτε στις πιο επίσημες εμφανίσεις σας.  

Ολοκληρώνουμε με τα παπούτσια που πρέπει να είναι άνετα στο περπάτημα, για να μπορείτε να εξερευνάτε χωρίς σταματημό. Τα sneakers είναι τέλεια, αλλά θα χρειαστείτε και μποτάκια ή loafers με chunky σόλα που από τη μια θα σας προσφέρουν την κατάλληλη στήριξη και από την άλλη μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η τελική επιλογή των fashion items εξαρτάται από τον προορισμό που θα επιλέξετε και την περίοδο που θα πάτε, αυτό που δεν αλλάζει είναι η παρέα που θα σας ακολουθήσει. Tip: Να ταξιδεύετε πάντα μονάχα με αυτούς που αγαπάτε!

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed