Διπλασιασμοί στο Μουντιάλ και συνδυαστικό 2.67 στο ελληνικό «κλάσικο»

Όλα τα φαβορί πέρασαν ως τώρα στις 4 αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Μουντιάλ (Ολλανδία, Αργεντινή, Γαλλία, Αγγλία), έρχεται η σειρά της Βραζιλίας, που θα επιδιώξει να το πράξει κι αυτή απέναντι στη Νότια Κορέα. Λίγο πιο αμφίρροπο το άλλο ματς, ανάμεσα σε Ιαπωνία και Κροατία. Ντέρμπι στην Basket League, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει νίκη ψυχολογίας για να ανακάμψει και τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της φετινής σεζόν.

Διαβάστε εδώ την αξιολόγηση της stoiximan cyprus.

 

  1. Ιαπωνία – Κροατία (17:00)

Ματς για τους «16» του Μουντιάλ. Η Ιαπωνία έκανε την έκπληξη, πέταξε εκτός τους Γερμανούς και με τη νίκη επί της Ισπανίας τερμάτισε στην 1η θέση του 5ου ομίλου. Η ψυχολογία στην αποστολή είναι στα ύψη, ουσιαστικά οι «Σαμουράι» έχουν πετύχει το στόχο τους και ψάχνουν την υπέρβαση. Η φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, Κροατία, μπορεί να μην ενθουσίασε στον 6ο όμιλο, ωστόσο διαθέτει εμπειρία στο ρόστερ και γενικά στις μεγάλες διοργανώσεις βγάζει χαρακτήρα. Θα ποντάρουμε στο 2.05 του να σκοράρουν αμφότερες. 

 

  1. Βραζιλία – Νότια Κορέα (21:00)

Κλείνουμε με τον δεύτερο αγώνα της ημέρας για τους «16» του Μουντιάλ. Ευχάριστο νέο για τη «Σελεσάο» η επάνοδος του Νεϊμάρ, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσει βασικός. Δυσάρεστο οι τραυματισμοί των Άλεξ Τέλες και Γκαμπριέλ Ζεσούς που χάνουν το υπόλοιπο τουρνουά. Η Νότια Κορέα εξασφάλισε στο όριο την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση και βρίσκεται απέναντι στο πρώτο φαβορί για να σηκώσει την κούπα. Ο άσος είναι υπερβολικά χαμηλά (1.30), στη λογική πως η Βραζιλία παίρνει «επαγγελματικές» νίκες όταν χρειάζεται και δεν «σκοτώνει» τους αντιπάλους της, θα ποντάρουμε στο 1.98 του συνόλου 2-3 G. 

 

  1. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19:15)

Ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League. Ο Ολυμπιακός έχασε με 82-71 από την Έφες στην Κωνσταντινούπολη, αποτέλεσμα που χάλασε κάπως το κλίμα μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έχει κάνει στη σεζόν. Υπάρχει δυσαρέσκεια από τη διοίκηση για την απόδοση συγκεκριμένων παικτών. Σε φάση ανάκαμψης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός κι ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Ζάλγκιρις στο Κάουνας, που ήταν η πέμπτη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις. Ματς λεπτών ισορροπιών, θα ποντάρουμε στο 2.67 του άσου μαζί με το Over 13,5 πόντους του Ντέρικ Γουίλιαμς.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed