«Εξαϋλώθηκε» η δημοτική παράταξη του Μάκη Φόρτε, ο Διονύσης Γασπαρινάτος έκλεισε την πόρτα της παράταξης δηλώνοντας την ανεξαρτητοποίησή του

Ξεκίνησε εδώ και τέσσερα σχεδόν χρόνια ως η παράταξη που θα άλλαζε τα πάντα στον Δήμο Αργοστολίου. Με μπροστάρη τον Μάκη Φόρτε ο δημοτικός συνδυασμός «Για την Επόμενη Ημέρα» σήμερα και επίσημα βάρεσε διάλυση.
Ο τελευταίος Δημοτικός Σύμβουλος, Διονύσης Γασπαρινάτος (αντικαταστάτης του Μάκη Φόρτε) δήλωσε με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικό Συμβουλίου ότι αποχωρεί από την παράταξη και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Συμβούλιο ως ανεξάρτητος. Για την ιστορία ο Σπύρος Πεφάνης ήταν αυτός που την… κοπάνησε πρώτος προς την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου, για να ακολουθήσει λίγο μετά και ο Αργύρης Γαβριελάτος. Ο Μάκης Φόρτες παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος και στη θέση του πήγε ο Διονύσης Γασπαρινάτος, ο οποίος πριν από λίγο δήλωσε ανεξάρτητος κλείνοντας οριστικά και αμετάκλητα το πολιτικό αυτοδιοικητικό κεφάλαιο Μάκης Φόρτες και «Για την Επόμενη Ημέρα». Η επιστολή παραίτησης του κ. Γασπαρινάτου έχει ως εξής:
«Κύριε Πρόεδρε, σας ενημερώνω ότι αποχωρώ από τη δημοτική παράταξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ». Σας εκφράζω παράλληλα την πρόθεσή μου να παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου και να συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.
Διονύσης Π. Γασπαρινάτος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αργοστολίου»

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed