Σταύρος Σπαθής: «Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης εργάζεται σκληρά συνεχίζοντας το έργο του με σεβασμό στα μέλη του, χρόνια πολλά σε όλους»

Αγαπητοί φίλοι/ες και συνάδελφοι, στον χρόνο που πέρασε η σύγχυση που επικρατεί στον κόσμο αναφορικά με την πανδημία και την ενεργειακή κρίση έγινε ακόμα πιο έντονη, σε βαθμό που να δικαιολογεί ανησυχίες και ιδιαίτερο προβληματισμό για το μέλλον του επιχειρείν.
Η δύσκολη αυτή συγκυρία επιβάλλει σε όλες τις επιχειρήσεις των νησιών μας να αντιμετωπίσουμε με ομοψυχία τους κινδύνους που μας απειλούν ενισχύοντας τους δεσμούς που μας ενώνουν. Αυτός είναι και ο μόνος δρόμος που οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο για τις επιχειρήσεις μας. Το πιστοποιούν τα κεκτημένα μας. Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης εργάζεται σκληρά συνεχίζοντας το έργο του με σεβασμό στα μέλη του. Προωθούμε δράσεις για την ανάδειξη των νησιών μας και την ενίσχυση του επιχειρείν, στεκόμενοι αρωγοί στο πλευρό κάθε επαγγελματία με όραμα την υγιή και αέναη ανάπτυξη και λειτουργία της επιχείρησής του. Μεταφέρω το μήνυμα της αλληλεγγύης, της εργατικότητας και της προκοπής, που αποτελεί εξάλλου και την ισχυρότερη παρακαταθήκη μας και εύχομαι σε όλους σας και τον καθένα ξεχωριστά, Kαλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το 2023 με υγεία και ευτυχία.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου
Σταύρος Σπαθής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed