Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του γιατρού Γιώργου Ζερβού

Αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη, αλλά και θερμές ευχαριστίες για όλα όσα έχει προσφέρει στον τόπο μας, τον συμπολίτη μας Γιώργο Ζερβό. Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος επιστήμονας ασκώντας την ιατρική και την οφθαλμολογία τόσο μέσα από το Δημόσιο Τομέα Υγείας όσο και από τον Ιδιωτικό Τομέα. Υπήρξε ενεργός πολίτης που υπηρέτησε τα κοινά από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Αργοστολίου (1983-1986). Διακρίθηκε για το ήθος του, την εντιμότητα και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο του. Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Θεόφιλος Μιχαλάτος
Δήμαρχος Αργοστολίου

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα το πρωί η είδηση για τον χαμό του ιδιαίτερα αγαπητού σε όλο το νησί, του γνωστού οφθαλμίατρου Γιώργου Ζερβού. Ο γιατρός Γιώργος Ζερβός ξεχώρισε για το ήθος του και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία. Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Η υπηρεσία μας με τον οφθαλμίατρο κ. Γεώργιο Ζερβό είχε πολύχρονη και αγαστή συνεργασία και η ξαφνική απώλεια του μας θλίβει βαθύτατα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εκ της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας

Με οδύνη αποχαιρετούμε τον αγαπητό συμπολίτη μας, γιατρό, Γιώργο Ζερβό. Με τη στάση ζωής του, την απλότητά του, το ενδιαφέρον του για τον ασθενή και τον Άνθρωπο, ο Γιώργος Ζερβός αφήνει στη κοινωνία των νησιών μας ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα. Στη σύζυγό του Βέρα, την οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο του αγαπητού συναδέλφου μας Γιώργου Ζερβού. Ο αγαπητός συνάδελφος υπηρέτησε επί δεκαετίες το λειτούργημα του με επιστημονική αρτιότητα, συνέπεια, ήθος και προπαντός αγάπη γεγονός που τον έκανε αγαπητό τόσο μεταξύ των συναδέλφων όσο κυρίως μεταξύ των ανθρώπων που θεράπευσε. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη σύζυγό του , στα τέκνα του και στους λοιπούς συγγενείς.

Ο Πρόεδρος         Ο Γεν. Γραμματέας
Φισφής Ιωάννης  Μιχαηλίδης Ανδρέας

Ένας ένας φεύγει… Ο Γιώργος Ζερβός. Ένας υπέροχος επιστήμονας, ένας υπέροχος Κεφαλλονίτης που τιμούσε στο έπακρον το λειτούργημα του ιατρού, μας αποχαιρέτησε ξαφνικά και απροσδόκητα. Δυστυχώς… σιγά σιγά το Αργοστόλι χάνει μέρος της αρχοντιάς του, όπως την εκπροσωπούσε η προσωπικότητα του φίλου Γιώργου Ζερβού. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του που έχασαν εντελώς ξαφνικά αυτόν τον μοναδικό άνθρωπο, και ας ευχηθούμε το αιώνιο ταξίδι του να είναι ταξίδι παραδεισένιο.

Παύλος Παπαδάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed