«Απασφάλισε» ο υποψήφιος Διευθυντής της ΔΙΑΔΕΥΑΚ, Γεράσιμος Σιμωτάς, σφορδή επίθεση σε Παρίση και Ανουσάκη, πιο… μαλακή επίθεση στον Παντελειό

Προς ενημέρωση των μελών του ΔΣ της ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ, των πολιτικών παρατάξεων, αλλά και κάθε άλλου πολίτη, σχετικά με τα δημοσιεύματα ανθρωποφαγίας προς το πρόσωπο μου, που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με την υποψηφιότητα μου για την θέση του Γενικού Διευθυντή, θα ήθελα να αναφέρω τα κάτωθι:
Αρχικά, ότι δεν έχω καμία προσωπική διαφορά ή διαμάχη με τον άλλο υποψήφιο, με τον οποίο γνωριζόμαστε προσωπικά και έχουμε συνεργαστεί άψογα κατά το παρελθόν στις προηγούμενες μας εργασίες. Από εκεί και πέρα όπως γνωρίζετε, οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Αργοστολίου και συγκεκριμένα αυτές των οποίων επικεφαλείς είναι οι κύριοι Παρίσης, Ανουσάκης και Παντελειός εξέδωσαν ονομαστικά ανακοινώσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Στον κύριο Παντελειό θα ήθελα να πω, ότι σέβομαι το σκεπτικό του και την αναφορά που κάνει προς το πρόσωπο μου, διαχωρίζοντας το όνομα μου από την πολιτική διάσταση του θέματος.
Ο κύριος Παρίσης και η παράταξη του προέβην σε δηλώσεις και αναρτήσεις συκοφαντικού και προσβλητικού περιεχομένου προς το πρόσωπο μου και πιο συγκεκριμένα ότι προσπαθώ να καταλάβω κάποια θέση χωρίς να έχω τα προσόντα και με την εύνοια του Δημάρχου Αργοστολίου. Κύριε Παρίση εσείς που εν έτη 2023 στα 81 σας χρόνια θέλετε να διεκδικήσετε τον Δήμο Αργοστολίου θα μπορούσατε να μας πείτε πόσα πτυχία Πανεπιστημίου έχετε; Εγώ πάντως σας ενημερώνω ότι έχω πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς με αποφοίτηση στα τέσσερα χρόνια και βαθμό πτυχίου 8,35/10. Θα μπορούσατε να μας πείτε ποια ήταν και είναι η σχέση σας με τον άλλο υποψήφιο; Αλήθεια κύριε Παρίση χθες που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πίτας του Δήμου μας που ήσασταν, δεν είχατε ούτε ένα μέλος της παράταξης σας να πει δυο λόγια όπως έκαναν όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις, μήπως λόγω ηλικίας αυτό που αναφέρατε πριν λίγες ημέρες αντί για 70 υποψηφίους εννοούσατε ότι έχετε 70 ψηφοφόρους;
Επιπλέον, προς τον αγαπητό φίλο κύριο Ανουσάκη, θα ήθελα να πω ότι εξεπλάγην μόλις είδα την ανάρτηση του επί του θέματος, η οποία κατά 95% ήταν ίδια με αυτή της Ισχυρής Κεφαλονιάς. Φίλε Νίκο μήπως αυτό υπονοεί κάτι που δεν ξέρουμε; Συγχρόνως, αγαπητέ Νίκο εσύ ως νομικός εξετάζεις κάθε κείμενο και κάθε λέξη μήπως είναι έστω και λάθος γραμμένη, πως εδώ υπέπεσες σε τόσα λάθη; Πως αναδημοσίευσες σχεδόν το κείμενο της Ισχυρής Κεφαλονιάς χωρίς να σκεφτείς και να μελετήσεις πρώτα
Α) Τις κουμπαριές και τις συγγένειες του άλλου υποψηφίου με τα μέλη του ΔΣ της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ,
Β) Τα προσόντα που υπάρχουν στον φάκελο του καθενός,
Γ) Τον νέο ΟΕΥ της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ που ορίζει την θητεία του Γενικού Διευθυντή ίση με την θητεία του ΔΣ;
Όλα αυτά, εσάς και του κυρίου Παρίση ή σας διέφυγαν ή τρέξατε να τα δημοσιεύσετε προφανώς λόγω του φόβου που σας διακατέχει τον τελευταίο καιρό, λόγω των σχέσεων σας με τον άλλο υποψήφιο και οι κινήσεις σας αυτές έδειξαν τον ελαφρό τρόπο που αντιμετωπίζετε τα διάφορα σημαντικά θέματα της δημόσιας ζωής και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δυστυχώς για την κοινωνία μας, στο 2023 περιμένετε να κάνετε πολιτική με συκοφαντικές ανακοινώσεις προς το πρόσωπο μου και με σχόλια στο facebook, αντί να έχετε σθεναρά επιχειρήματα κατά την ώρα της συζήτησης του θέματος. Δυστυχώς… Πάντως αγαπητέ Νίκο θα πρέπει να πω και ένα θετικό στοιχείο που διαπίστωσα στην χθεσινή εκδήλωση. Παρόλο που ήσασταν 15 άτομα σε σύνολο 600 ανθρώπων, βάσει αξιώματος τους είχες τοποθετήσει όλους στην σειρά, κάτι που δείχνει πειθαρχία και υπακοή προς τον επικεφαλής.
Θα ήθελα κλείνοντας να ενημερώσω τα μέλη του ΔΣ, τους πολίτες και τους πολιτικούς ότι 16 χρόνια που εργάζομαι, πορεύομαι με ίδιες δυνάμεις, με το μυαλό μου και τα χέρια μου και όχι με το βόλεμα. Όπως θα παρατηρήσατε δεν εξέδωσε καμία πολιτική παράταξη κάποια ανακοίνωση υπέρ μου, ενώ με την στάση τους όλες οι πολιτικές παρατάξεις άφησαν να εννοηθεί η υποστήριξη τους προς τον έτερο υποψήφιο.

Γεράσιμος Νικ. Σιμωτάς

Σημείωση efimeridakefalonia.gr: Κύριε Σιμωτά, αντί να ψάχνουμε γύρω-γύρω στα τοπικά ΜΜΕ να βρούμε την απάντησή σας σε αυτά που σας καταμαρτυρούν από την πλευρά της αντιπολίτευσης, μήπως θα έπρεπε να στείλετε την απάντησή σας με ένα δελτίο Τύπου; Είναι πολύ άσχημο να… κλέβεις από τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας ή επιρροής του Θεόφιλου Μιχαλάτου την απάντηση Σιμωτά, προκειμένου να την δημοσιεύσεις εσύ, που ουσιαστικά παρουσίασες το θέμα για τη θέση του Διευθυντή της ΔΙΑΔΕΥΑΚ. Κύριε Σιμωτά, σας αποδείξαμε ότι είμαστε καθαροί και ξάστεροι απέναντι σε όλους. Την απάντησή σας, αν και… κλεμμένη, την αναρτούμε στο ίδιο σημείο που αναρτήθηκαν όλες οι προηγούμενες που αφορούσαν το πρόσωπό σας.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed