Πρώτη γνωριμία του νέου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Χρήστου Ζουναλή, με τα τοπικά ΜΜΕ, οι πρώτες εντυπώσεις του

Λίγες είναι οι μέρες που ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Χρήστος Ζουναλής, ανέλαβε τα καθήκοντά του και εκτίμησε ότι στις υποχρεώσεις του ήταν να συνομιλήσει και με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.
Η συνάντηση έγινε σήμερα το πρωί στο κτήριο της Υπηρεσίας στο Αργοστόλι και το παρόν έδωσαν τέσσερα τοπικά ΜΜΕ (efimeridakefalonia.gr, inkefalonia.gr. kefalonianews.gr και kefaloniapress.gr) μιας και τα υπόλοιπα δεν έκαναν την τιμή να παραβρεθούν. Ο κ. διοικητής μας ανέφερε τις πρώτες του εντυπώσεις από τα νησιά μας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκεiται για δύο δύσκολα νησιά λόγω του ανάγλυφού τους. Ανέφερε ότι έχει κάνει ήδη τις επαφές του με τον Αντιπεριφερειάρχη, τους Δημάρχους, αλλά και με τις Εθελοντικές Ομάδες, τις οποίες χαρακτήρισε απαραίτητες αναφορικά με τις πυρκαγιές. Ο κ. Ζουναλής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στη σύντομη συνομιλία μας, ενώ γίνεται ο δεύτερος διοικητής στα τελευταία 20 χρόνια που έχει επαφή με τους δημοσιογράφους λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Δίπλα του ήταν ο αναπληρωτής διοικητής Χριστοπαναγής Κουγιανός και ο Αντιπύραρχος Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του και μακάρι να μην χρειαστούν τα νησιά μας τις υπηρεσίες του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed