Γεράσιμος Παπαναστασάτος: «Ήλθε η ώρα να τελειώνουμε οριστικά με την αστεία δημοτική “ψευτοπαράταξη” του απόμαχου πολιτικού Αλέκου Παρίση»

Η πτώση του ολιγάρχη Μιχαλάτου και του ιδιότυπου οικονομικοπολιτικού “ιστού της αράχνης” που προσπαθεί να στήσει στη τοπική κοινωνία είναι σοβαρή, σύνθετη και δύσκολη πολιτική μάχη στην οποία δεν χωρούν ούτε γεροντικά πείσματα, ούτε ψυχολογικά συμπλέγματα, ούτε αστείες φιλοδοξίες απολίτικων προσώπων.
Ο κύριος Παρίσης και οι ελάχιστοι που τον ακολουθούν ακόμα προσπαθούν απελπισμένα να στήσουν μια “παράγκα”, μια “ψευτοπαράταξη” που καμία σχέση δεν έχει με την ιστορική “Ισχυρή Κεφαλονιά” στη οποία μετείχαν όντως αξιόλογες πολιτικές προσωπικότητες. Τα σημερινά “υπολείμματα Παρίση” επιδιώκουν απλά να εγκλωβίσουν συναισθηματικά ένα μικρό ποσοστό ψηφοφόρων ώστε στον δεύτερο γύρο ο απόμαχος της τοπικής πολιτικής Αλέκος και ο Άγγελος να το “διαπραγματευτούν” στον ολιγάρχη Μιχαλάτο. Η τοπική κοινωνία τους έχει πάρει χαμπάρι και στους πολλούς προκαλούν γέλιο και σε εμάς μόνο θλίψη. Η συνέχεια στην κάλπη.

Μάκης Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed