Σοβαρό επεισόδιο με τον Βουλευτή του νομού μας Παναγή Καππάτο στο Λιθόστρωτο, προπηλακίστηκε από συμπολίτες μας, παρουσία του Νίκου Μάνεση που έλαβε μέρος

Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και μάλιστα εντός Μεγάλης Εβδομάδας. Πριν από λίγη ώρα προπηλακίστηκε στο Λιθόστρωτο ο Βουλευτής Παναγής Καππάτος, που περπατούσε αμέριμνος μαζί με τον συμπατριώτη μας δημοσιογράφο, Νίκο Μάνεση.
Μία ομάδα «αγανακτισμένων» πολιτών επιτέθηκε φραστικά στον Βουλευτή, διαμαρτυρόμενοι για τα πολιτικά πεπραγμένα του τα χρόνια που είναι στη Βουλή. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έγινε ο κακός χαμός μπροστά από τον Άγιο Σπυρίδωνα. Στο επεισόδιο έλαβε μέρος και ο δημοσιογράφος, Νίκος Μάνεσης, που έκανε παρέα στον Βουλευτή και θέλησε να… ανταποδώσει για χάρη του. Για δύο λεπτά το Λιθόστρωτο θύμιζε… πεδίο μάχης με λεκτικούς προπηλακισμούς, αλλά και μερικές ψιλές, ωστόσο παραινέβησαν οι πιο ψύχραιμοι και το συμβάν έλαβε τέλος. Σημασία έχει ότι τέτοια φαινόμενα δεν έχουμε ζήσει ποτέ στην Κεφαλονιά σε επίπεδο Βουλευτή. Εκλογές έρχονται και ήδη πολλοί έχουν αρχίσει να σκέφτονται τα χειρότερα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed