Ανδρέας Μαρκαντωνάτος: «Ένας ανίκανος Αντιδήμαρχος και ένας ανίκανος πρόεδρος κατέστρεψαν τον χώρο της Παιδικής Χαράς στον Πόρο, κινδυνεύουν τα παιδιά»

Όπως σας υποσχέθηκα πριν από το Πάσχα σας παρουσιάζω πώς θα γίνουν οι δύο κεντρικές Παιδικές Χαρές του Δήμου Αργοστολίου για παιδιά από 2 έως 12 ετών.
Οι δύο προτεινόμενοι χώροι είναι όλος ο χώρος πάνω από την κεντρική πλατεία Αργοστολίου από τον οποίο χρησιμοποιείται μόνο περίπου 150 τετραγωνικά για μια Παιδική Χαρά νηπιαγωγείου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και το χειρότερο έχει μείνει ανοικτή διακεκομμένα περίπου 10 μήνες. Και η μεγαλύτερη όλης της Κεφαλονιάς και πιο πλήρης μπορεί να γίνει στην είσοδο του Πόρου στο παλιό γήπεδο, με πλήρη εξοπλισμό και τους χώρους για άθληση με πατίνια, σκούτερ και το μικρό και το μεγάλο που δείχνω στις φωτογραφίες και τέλος ένα γήπεδο τένις. Οι δυνατότητες στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις είναι τεράστιες γιατί η Κεφαλονιά δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στα μικρά παιδιά μας. Όσο αφορά τα παιδιά των επισκεπτών-τουριστών μπορεί να δώσει επιπλέον 5% στον τουρισμό του νησιού μας.
Ειδικά με αξιοποίηση στα γήπεδα της παραλιακής πλατείας που ένας ανίκανος Αντιδήμαρχος και επίσης ένας ανίκανος πρόεδρος κύριε Δήμαρχε πήγε και έβαψε το πάτωμα και χωρίς να σας κόβει καθόλου ότι τα παιδιά πήγαν δύο τρεις φορές είδαν ότι κινδυνεύει η ζωή τους γιατί η μπάλα κάθε δύο λεπτά πάει στο δρόμο και στη θάλασσα που είναι γεμάτη πέτρες. Και όλα αυτά γιατί κάποιος από τα… αστέρια σου δεν σκέφτηκε να βάλει περιμετρικά δίχτυα άσπρα σαν και στα τέρματα ποδόσφαιρου οπότε με τέσσερις κολόνες, δίχτυα να μην υπάρχει το παραμικρό οπτικό πρόβλημα. Και κόστος ούτε χίλια ευρώ. Ένας πραγματικός, αληθινά ικανός Δήμαρχος σαν το Νίκο Ανουσάκη μπορεί μαζί με την μεγάλων ικανοτήτων ομάδα που φτιάχνει να αλλάξει το νησί μας…
Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι από Παιδικές Χαρές του εξωτερικού

Ανδρέας Μαρκαντωνάτος
Υποψήφιος με συνδυασμό «Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον»
τ. αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς, τ. Αντιδήμαρχος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed