Τρίζουν τα κόκκαλα του Γεννηματά και του Τρίτση, άγριο κράξιμο στον Παναγή Καππάτο από τον π. πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Αντώνη Κατσιγιάννη, για την… φιέστα στο Νοσοκομείο

Έχουν αρχίσει και ανοίγουν στόματα, έχουν αρχίσει να απασφαλίζουν αρκετά «γαλάζια» στελέχη του νομού μας κατά του υποψηφίου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Παναγή Καππάτου, που δείχνει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βάλει απέναντί του όσους περισσότερους μπορεί.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατάφερε να διαλύσει την τοπική Νέα Δημοκρατία αφήνοντας πίσω του πολιτικά συντρίμμια που θα βρει όμως μπροστά του σε έναν περίπου μήνα μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 21ης Μαΐου. Τελευταίο του… θαύμα ήταν η φιέστα που διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα στο Νοσοκομείο, αφού εγκαινίασε μαζί με την κα Γκάγκα ένα εργοτάξιο. Ακόμη και οι πιο μετριοπαθείς νεοδημοκράτες έχουν αρχίσει να απασφαλίζουν και να επιτίθονται στον κ. Καππάτο ανοικτά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο π. πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Αντώνης Κατσιγιάννης, ο οποίος με δημόσια ανάρτησή του αποκαλεί «γελοίο» τον πρώην Βουλευτή και νυν υποψήφιο του κόμματος που υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα ο κ. Κατσιγιάννης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Όταν στο νοσοκομείο δεν έχουν ξυλάκι για να σε εξετάσουν στο λαιμό, ούτε ανταλλακτικό για το φακό και για τούτο χρησιμοποιεί ο γιατρός το φακό του κινητού του τηλεφώνου για να δει στο λαιμό του ασθενούς, τότε οι φιέστες για το νοσοκομείο, καταντούν κάτι παραπάνω από γελοίες, όπως και οι συμμετέχοντες σε αυτές».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed