Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Δημήτρη Αντωνάτου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Δημήτρη Αντωνάτου. Ο Δημήτρης Αντωνάτος υπήρξε επί σειρά ετών ως λογιστής του, πολύτιμος συνεργάτης του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφ/νίας και Ιθάκης. Άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην τοπική μας κοινωνία, λόγω της ακλόνητης πίστης του σε ιδέες που ποτέ δεν διαπραγματεύτηκε, της ανιδιοτελούς προσφοράς του προς τον συνάνθρωπο, της έντονης κοινωνικής και πολιτικής του δράσης. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο του Αμαλία που στάθηκε άξιος συμπαραστάτης του μέχρι και το τέλος της ζωής του, στα παιδιά του και στους υπόλοιπους οικείους του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΚ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. Γραμματέας
ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΟΓΛΟΥ Γιάννης Κουρούκλης

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Δημήτρη Αντωνάτου, ο οποίος επί σειρά ετών υπήρξε ενεργό μέλος του Επιμελητηρίου μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
Ο Πρόεδρος
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ, σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε μετά το άγγελμα του θανάτου του Δημήτρη Αντωνάτου λογιστή, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν ενεργό στέλεχος της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών και που μέχρι τέλους υπηρέτησε τις αρχές και τους θεσμούς τους οποίους πρέσβευε, ομόφωνα αποφάσισε να προβεί στις εξής ενέργειες :
1) Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα.
2) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
3) Να καταθέσει ποσό αντί στεφάνου στη μνήμη του.
4) Να προωθήσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπo.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Ο Πρόεδρος, Ανδρέας Π. Καλαφάτης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed