Γεράσιμος Δημητράτος: «Θα συμβάλλουν οι υποψήφιοι των κομμάτων στη ματαίωση πλειστηριασμών; Εξαιρείται ο Παναγής Καππάτος που είναι υπόλληλος της Dovalue»

Δεν είναι δυνατόν να εξαφανίσουν την πραγματικότητα τα τρία μνημονιακά κόμματα Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Όσα ψέματα και να πουν, το παρελθόν τους, δηλαδή οι υπογραφές τους στα μνημόνια, οι εξακόσιοι εφαρμοστικοί νόμοι πού έχουν ψηφίσει όλοι μαζί, η αφερεγγυότητα τους και η απρόσκοπτη συνέχιση των πλειστηριασμών και των εξώσεων ,δεν αφήνουν περιθώρια να τους εμπιστευθεί ο Ελληνικός λαός.
Πίσω από τα ψεύτικα τα λόγια τους τα μεγάλα, στα Φλογητά Χαλκιδικής πετάχτηκε ανάπηρος από το σπίτι του, με την συνδρομή είκοσι αστυνομικών, έχοντας ήδη αποπληρώσει ένα σημαντικό μέρος του δανείου του, που εκπλειστηριάστηκε από τις τράπεζες. Επειδή πιθανότατα θα συμβεί σύντομα και στην Κεφαλονιά το ίδιο γεγονός και θα μας δοθεί η δυνατότητα να αποδείξουμε με ποιους είμαστε. ΚΑΛΩ και ΠΡΟΚΑΛΩ όλους τους συνυποψήφιους μου από όλα τα κόμματα, να δηλώσουν δημόσια αν θα συμβάλλουν με την παρουσία τους στην ματαίωση πλειστηριασμών και εξώσεων στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη. ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ο πρώην βουλευτής Καππάτος της ΝΔ που είναι υπάλληλος της DOVALUE. Εμείς δηλώνoυμε ότι θα συνεχίσουμε όπως και πριν τον αγώνα μας ενάντια στην αρπαγή της λαϊκής εστίας και περιουσίας.

ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
ΜΕΡΑ25 Συμμαχία για την ΡΗΞΗ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed