Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Β/Θμιας Εκπαίδευσης

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Σ.Ε.Π. και την Υπεύθυνη Ε.Κ.Φ.Ε. (Τ.Θ.Δ. ‘Γεωπάρκο Κεφαλονιάς & Ιθάκης) διοργανώνει διήμερη Εκδήλωση Παρουσίασης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων και Αγωγής Σταδιοδρομίας), στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» ως εξής:
την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 και ώρα: 10:00 π.μ. – 12:30 μ.μ. για τα Γυμνάσια της Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας.
την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 και ώρα: 10:00 π.μ. – 12:30 μ.μ. για τα ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. της Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της διήμερης εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί Έκθεση του Τοπικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων: «Γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης: Φύση και Πολιτισμός», που συντονίζει η Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων και της Υπεύθυνης Ε.Κ.Φ.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης σε συνεργασία με το ΚΕ.Π.Ε.Α. Ιθάκης και την Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Ζακύνθου, Αίνου και Προστατευόμενων Περιοχών Ιονίων Νήσων του ΟΦΥΠΕΚΑ-Παράρτημα Αργοστολίου.
H Εκδήλωση Παρουσίασης των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν στα σχολεία της Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας, κατά το σχολικό έτος 2022-23, στοχεύει στην αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων σχολικών ομάδων και στη διάχυση των αποτελεσμάτων της μελέτης και των εργασιών τους. Αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή ιδεών και καλών πρακτικών ανάμεσα στα σχολεία και παράλληλα μια ‘πολύχρωμη’ γιορτή μαθητικής δημιουργίας, αφιερωμένη στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που δούλεψαν με πολύ μεράκι καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους για την πραγματοποίηση των Προγραμμάτων τους.

Ευαγγελία Σκιαδαρέση
Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed