«Λίγο ακόμη να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα», πολύ μεγάλη και με παλμό η συγκέντρωση των υποψηφίων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Αργοστόλι, έκλαψε η Θεοπεφτάτου

Ομολογουμένως ήταν μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά η αποψινή, στην κεντρική πολιτική εκδήλωση και ομιλία των υποψηφίων Βουλευτών του κόμματος στο νησί μας.
Έχοντας στο πλευρό τους τον π. Περιφερειάρχη, Θεόδωρο Γαλιατσάτο, την π. Βουλευτή, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και τον Γραμματέα της Ν.Ε., Σπύρο Παγώνη, ο Νικόλας Φαραντούρης, ο Σπύρος Γαλιατσάτος και η Διονυσία Πολλάτου μίλησαν από καρδιάς και χωρίς κείμενο μπροστά τους την περισσότερη ώρα. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή στο τέλος της ομιλίας όταν ανέβηκαν στο πάλκο πολλοί εκλεγμένοι και μη με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία κυριολεκτικά βούρκωσε όταν αναφέρθηκε το όνομα του αείμνηστου συζύγου της, Γιάννη, που έχασε πέρσι τη μάχη για τη ζωή. Τόσο ο Γραμματέας της Νομαρχιακής, όσο και οι τρεις υποψήφιοι επιτέθηκαν με σφοδρότητα στη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνησή του ως την χειρότερη της μεταπολίτευσης που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα. Ο Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Νικόλας Φαραντούρης και η Διονυσία Πολλάτου στάθηκαν όχι απλά πολύ καλά, αλλά συνεπήραν τον κόσμο μαζί τους πολλές φορές. Η… έκρηξη έγινε στο κλείσιμο των ομιλιών, όταν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι χόρευαν στους ρυθμούς της μουσικής. Τα πρόσωπά τους έλαμπαν, δεν είχαν καμία σχέση με την χθεσινή «πολιτική κηδεία» της Νέας Δημοκρατίας στο θέατρο. Ο όγκος του κόσμου μπορεί να μην ξεπέρασε αυτόν της χθεσινής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ (για τη Νέα Δημοκρατία δεν κουβεντιάζουμε), ωστόσο η διάθεση των ανθρώπων ήταν αυτή που σε έκανε να νοιώθεις ότι η Κεφαλονιά και η Ιθάκη την Κυριακή το βράδυ θα έχουν νέο Βουλευτή προερχόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed