Σοβαρό ατύχημα για τον Νίκο Σκλαβούνο, συνάντησε τον θάνατο και γύρισε πίσω στη ζωή, ευχαριστίες του ίδιου και της οικογένειάς του στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

Πέρασε κιόλας οκτώ ημέρες από το τραγικό εκείνο απόγευμα που ο ιδιοκτήτης της Kefalonian Game Farm Νίκος Σκλαβούνος είχε ένα τρομερό ατύχημα στην φάρμα του στην Πεσσάδα, όπου κυριολεκτικά γλίτωσε από βέβαιο θάνατο.
Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, όταν το απόγευμα εκείνης της ημέρας ο κ. Σκλαβούνος ετοίμασε τον καφέ του και ήταν έτοιμος να τον απολαύσει. Για κάποιο λόγο σκόνταψε το παπούτσι του στη καρέκλα του τραπεζιού, παραπάτησε και βρέθηκε πρώτα να χτυπάει το κεφάλι του στην γωνία του σιδερένιου τραπεζιού και στη συνέχεια το έδαφος, όπου πέφτοντας κάτω είχε χάσει τις αισθήσεις του και η αιμορραγία του ήταν μεγάλη. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 17:00 το απόγευμα την στιγμή που ήταν μόνος του. Χρειάστηκε να παραμείνει σε αυτή την κατάσταση για περίπου δύο ώρες, όταν τον ανακάλυψε τυχαία ένας περαστικός που κινούνταν στον δρόμο έξω από τη φάρμα. Άμεσα κάλεσε την οικογένειά του και το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και έδωσαν μεγάλο αγώνα για να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ ήταν έτοιμο και αεροπλάνο να έρθει να τον παραλάβει σε περίπτωση που η κατάσταση γινόταν χειρότερη. Ο Νίκος Σκλαβούνος έπεσε σε κώμα για τρεις ημέρες, ωστόσο οι προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείου μας έφεραν αποτέλεσμα, με συνέπεια ο ασθενής να γυρίσει κυριολεκτικά από τον θάνατο. Έχοντας πλέον τις αισθήσεις του και επικοινωνία με το περιβάλλον αναρρώνει από αυτή την περιπέτεια, χωρίς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο. Μετά από μια σύντομη συνομιλία μαζί του και με δάκρυα στα μάτια, ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τις ενέργειές τους. Ζήτησε συγνώμη για την περιπέτεια που έμπλεξε την οικογένειά του και τους γύρω του. Να του ευχηθούμε γρήγορα περαστικά και πολύ σύντομα να απολαύσει πάλι τον καφέ του, αλλά με προσοχή από εδώ και πέρα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed