Οργή και αγανάκτηση στου Μαξίμου για το προχθεσινό φιάσκο της Νέας Δημοκρατίας στο Θέατρο, το «ανάθεμα» έχει πέσει στον Παναγή Καππάτο από τα κεντρικά του κόμματος

Το προχθεσινό φιάσκο της συγκέντρωσης και ομιλίας των τριών υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στο Αργοστόλι δεν πέρασε απαρατήρητο από του Μαξίμου, που ενημερώθηκε για την άθλια εικόνα που παρουσίασε το κόμμα στην Κεφαλονιά.
Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τους οργανωτές αυτού του φιάσκου, που ήρθε να… διπλώσει μετά το δικό του φιάσκο πριν από δύο περίπου εβδομάδες όταν επισκέφτηκε το νησί μας και ουσιαστικά δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος, κυρίως στο Ληξούρι για να τον υποδεχθεί. Την μεγάλη προχθεσινή αποτυχία την χρεώθηκε στο 100% ο Παναγής Καππάτος, ο οποίος δεν κατάφερε να μαζέψει ούτε τους συγγενείς του στο Θέατρο. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο π. Βουλευτής έχει γίνει πλέον τόσο «τοξικός», που ακόμη και οι ψηφοφόροι του κόμματος αποφεύγουν να βρίσκονται στο ίδιο σημείο με εκείνον. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι από τα κεντρικά του κόμματος έχουν αρχίσει να σκέφτονται πλέον την διάδοχη κατάσταση ενόψει των δεύτερων εκλογών, αν αυτές γίνουν, στις 2 Ιουλίου, αφού θεωρείται δεδομένο πως ο πατέρας της ήττα στο νομό μας για τη Νέα Δημοκρατία θα βρεθεί εκτός ψηφοδελτίου. Αν ενώσουμε όλα τα κομμάτια του παζλ του τελευταίου μήνα, τότε οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην απώλεια της έδρας από τη Νέα Δημοκρατία, τον αποπομπή του Παναγή Καππάτου από το ψηφοδέλτιο της ήττας και έναν τουλάχιστον νέο υποψήφιο να λαμβάνει θέση στο ιουλιανό ψηφοδέλτιο. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μας δεν έχουν στο κάδρο τον Ναπολέοντα Μαραβέγια, ο οποίος παλεύει να σώσει ότι σώζεται, με το Μαξίμου να επενδύει στην παρουσία του μήπως γυρίσει το κλίμα έστω και την ύστατη στιγμή.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed