Ξεκίνησαν οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα του ΝΟΑ

Άρχισαν οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου για παιδιά από τεσσάρων ετών και πάνω. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν στον Όμιλο είναι τα εξής:
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Μάθε κολύμπι, διαμόρφωσε ένα καλογυμνασμένο και όμορφο σώμα. Ζήσε την συγκίνηση του πρωταθλητισμού στο Ν.Ο. Αργοστολίου. Οι προπονητές και τα στελέχη του θα φροντίσουν για τη σωστή προπόνησή σου από τα πρώτα σου βήματα. Αν είσαι από 4 ετών και άνω έλα κοντά μας. ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ: ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ (ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΙΝΑ), ΑΡΧΑΡΙΩΝ, ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ, ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΓΙΑΚ
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ομίλου μας λειτουργεί το άθλημα. Καγιάκ ιδανικό για ηλικίες 10 ετών και άνω Το καγιάκ θεωρείται ατομικό άθλημα αλλά συνδυάζει και την ομαδικότητα. Διδάσκει ευγενή άμυλα, μέσα από προπόνηση και αγώνες. Έλα να το χαρείς με τον σύγχρονο εξοπλισμό σε σκάφη στο Ν.Ο. Αργοστολίου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ
Φίλε και φίλη, αν είσαι 8 ετών και άνω και ξέρεις κολύμπι, έλα και εσύ στην ομάδα ιστιοπλοΐας του Ν.Ο. Αργοστολίου. Ο υπέροχος κόλπος του Αργοστολίου, οι εγκαταστάσεις μας, η εμπειρία μας και η αγάπη για τη θάλασσα είναι η εγγύηση ότι κοντά μας θα δεθείς με το υγρό στοιχείο και θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες, πλαισιώνοντας τα τμήματα μας ΟPTIMIST και LASER που ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου διαθέτει.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ
Ο κλειστός σαν λίμνη κόλπος Αργοστολίου καθώς και ο κατάλληλος εξοπλισμός (Ολυμπιακών προδιαγραφών γυμναστήριο) που διαθέτει ο όμιλός μας, αποτελούν τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του αθλήματος. Καλούμε όλους τους νέους και νέες από 10 ετών και άνω που επιθυμούν να μάθουν κωπηλασία, να στελεχώσουν την ομάδα στις καθημερινές προπονήσεις και στους αγώνες.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
Καθημερινά στο κολυμβητήριο, παιδιά ηλικίας από 8 ετών μαθαίνουν να παίζουν με τη μπάλα μέσα στο νερό και εξελίσσονται σε αθλητές polo. Ένα άθλημα που συνδυάζει το κολύμπι με την τεχνική και προσφέρει ομαδικότητα και χαρά παίζοντας.
Σας περιμένουμε!
Πληροφορίες- Εγγραφές: Καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Α. 11:30-13:00 μ.μ. και καθημερινά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου 5:30-7:30 μ.μ. Email: noargostolioy@gmail.com • Τηλ.: 26710 22874, 6944815249, 6988904555 Fb: Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου • Ιστοσελίδα: www.noarg.gr

Από τον ΝΟΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed