Φαβορί η Γαλλία, λογικό το Over 2.5 στο Παρίσι

Από τα δυσκολότερα παιχνίδια που θα μπορούσε να έχει η Ελλάδα σήμερα στο Παρίσι απέναντι στην Γαλλία, ενώ στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν ακόμη δύο αναλύσεις στοιχήματος

Γαλλία – Ελλάδα (21.45)

Χωρίς να πατήσει και τόσο πολύ… γκάζι η Γαλλία, το αυτονόητο έγινε στο Γιβραλτάρ, φτάνοντας στο άνετο 3-0. Τρεις στις τρεις νίκες για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, που ούτως ή άλλως είναι το απόλυτο φαβορί σε όμιλο με Ολλανδία, Ελλάδα, Ιρλανδία και Γιβραλτάρ. Οι «τρικολόρ» θέλουν να συνεχίσουν το σερί μέχρι τέλους στην διαδικασία, επιστρέφοντας σήμερα στο Παρίσι για το ματς με την Ελλάδα. 

Σημαντική νίκη για την Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής επί της Ιρλανδίας με 2-1 στην «Αγιά Σοφιά», ώστε να προσεγγίσει τα δυσκολότερα παιχνίδια με Γαλλία και Ολλανδία χωρίς την παραμικρή απώλεια. Το κλίμα στην ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ είναι εξαιρετικό, παρότι το σημερινό ματς με την φιναλίστ του Μουντιάλ στο Κατάρ είναι το πιο απαιτητικό που θα μπορούσε να έχει. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Φαβορί η Γαλλία και εντός έδρας θα πιέσει για να δώσει ακόμη μια παράσταση στο κοινό της. Λογικό το Over 2.5 στο 1.60 από την Stoiximan. 

Λευκορωσία – Κόσοβο (21.45)

Από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της Ευρώπης η Λευκορωσία και σίγουρα αρκετά ντεφορμέ. Ακόμη μια ήττα πριν λίγες ημέρες από το Ισραήλ με 2-1 εντός έδρας και μάλιστα με ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Δύσκολα να διεκδικήσει κάτι θετικό στον όμιλο, έχοντας σίγουρα καλύτερες ομάδες στα… χαρτιά, όπως είναι και ο σημερινός αντίπαλος και συγκεκριμένα το Κόσοβο. 

Κολλημένο στις ισοπαλίες το Κόσοβο από το ξεκίνημα των προκριματικών, μετρώντας τρεις σερί στις ισάριθμες αναμετρήσεις που έχει δώσει. Πιο πρόσφατο το 0-0 κόντρα στην Ρουμανία, παρότι είχε καλή εικόνα και θα μπορούσε να κερδίσει. Πλέον πρέπει να βρει νίκες αν δεν θέλει να χάσει περαιτέρω έδαφος στην βαθμολογίας, έχοντας μια καλή ευκαιρία σήμερα κόντρα στη ντεφορμέ Λευκορωσία για το πρώτο του τρίποντο. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Τα δεδομένα είναι για το Κόσοβο, ενώ η Λευκορωσία δεν δίνει καν τα παιχνίδια στην χώρα της. Προβάδισμα λοιπόν στο διπλό, που πληρώνει 1.80 στο Pamestoixima. 

Τουρκία – Ουαλία (21.45)

Τα χρειάστηκε για τα καλά η Τουρκία μέσα στην Λετονία, όταν ισοφαρίστηκε στο 90′ σε 2-2, αλλά βρήκε το τρίτο καθοριστικό τέρμα στις καθυστερήσεις για να βγάλει διπλό με 3-2. Δεν είχε εξάλλου την πολυτέλεια να αφήσει βαθμούς σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όμως πρέπει να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην άμυνα για να διεκδικήσει κάτι καλό σε δυσκολότερα ματς, όπως είναι το σημερινό με αντίπαλο την Ουαλία. 

Ήττα εκτός προγράμματος φυσικά για την Ουαλία, που έχασε με 4-2 από την Αρμενία και μάλιστα εντός έδρας. Σημαντικό πισωγύρισμα όσον αφορά την πρόκριση, μετά το ισόπαλο 1-1 με την Κροατία και την αναμενόμενη νίκη με 1-0 επί της Λετονίας. Δεν έχει χρόνο να μείνει πίσω ωστόσο, καθώς τα απαιτητικά παιχνίδια συνεχίζονται και στην τέταρτη αγωνιστική απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Τουρκία. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ικανές για όλα παρουσιάζονται τελευταία οι δύο ομάδες και προβληματίζουν αρκετά αμυντικά. Καλές τύχες επιβεβαίωσης για το Goal/Goal στο 1.95 της Νοβιμπετ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed