Μετάλλια και ρεκόρ από τα παιδιά της ΓΕΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16, χρυσό στο ύψος από τον Αλιβιζάτο, αργυρό από την Αντωνάτου στα 80 μέτρα

Με μεγάλη συμμετοχή και με δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε σε 2 ομίλους το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 2023, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου. Η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας συμμετείχε με 6 αθλήτριες και 2 αθλητές στον Νότιο όμιλο που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.
Πρόσωπο των αγώνων ήταν ο Χάρης Αλιβιζάτος ο οποίος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα σε ύψος με πολύ μεγάλη επίδοση 1.92μ, η οποία αποτελεί νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Η επίδοση του Χάρη ήταν η καλύτερη που σημειώθηκε και στους 2 ομίλους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Εξαιρετική ήταν και η Αποστολία Αντωνάτου η οποία έτρεξε τα 80μ σε χρόνο 10.18 (νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς στην κατηγορία Κ16) κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα. Η Χαρά Μεταξά ήταν 4η στη σφαιροβολία με νέο ατομικό ρεκόρ 10.97μ και η Σπυριδούλα Τοτόλου ήταν επίσης 4η στο άλμα τετραπλούν με καλύτερο άλμα στα 13.51μ. Στο άλμα σε ύψος αγοριών ο Κωνσταντίνος Μινέτος κέρδισε την 5η θέση με 1.73μ (νέο ατομικό ρεκόρ), ενώ στο ύψος κοριτσιών η Ειρήνη Βλαχογιαννάτου ήταν 6η με 1.50μ. Τέλος, η Δέσποινα Βλαχογιαννάτου και η Μικαέλα Τοτόλου αγωνίστηκαν στον προκριματικό του άλματος σε μήκος, όμως δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό.

Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed