Ξεφεύγει η κατάσταση, οι γονείς που τα ανήλικα παιδιά τους έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από συγκεκριμένη ομάδα Ρομά στο Αργοστόλι, θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι έρευνες της Αστυνομίας Αργοστολίου, προκειμένου να βρεθούν, να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν οι Ρομά που νωρίς σήμερα το πρωί έστειλαν έναν 16χρονο τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.
Η μητέρα του ανήλικου, όπως και ο ίδιος, μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αργοστολίου, μετά την έξοδό τους από το Νοσοκομείο και έδωσαν κατάθεση σχετικά με το συμβάν. Ο Διοικητής τους υποσχέθηκε ότι η Υπηρεσία θα πράξει την δουλειά της και θα συλλάβει τους δράστες, ωστόσο η μητέρα του 16χρονου, αλλά και άλλοι γονείς που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση τα παιδιά τους, έχουν χάσει πλέον την υπομονή τους. Τονίζουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα Ρομά σπέρνει τον… τρόμο στο Αργοστόλι (ξυλοδαρμοί, διαρρήξεις κα) και είναι αποφασισμένοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους σε περίπτωση που και πάλι η Αστυνομία δεν καταφέρει να συλλάβει την συγκεκριμένη ομάδα και να την φέρει ενώπιον του νόμου. Οι γονείς διαβεβαίωσαν τον Αστυνομικό Διευθυντή πως ο κόμπος έχει φτάσει πλέον στο χτένι και δεν θα ανεχθούν άλλο αυτή την κατάσταση. Αν συμβεί αυτό που λένε οι γονείς, τότε μπαίνουμε σε δύσκολες και απρόβλεπτες ατραπούς με συνέπειες που δεν τις έχουμε φανταστεί.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed