Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι στην γωνία των οδών Βεργωτή και Χοϊδά (Μητρόπολη) στο Αργοστόλι, στο Νοσοκομείο ο αναβάτης του δικύκλου

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη χθες το απόγευμα στη συμβολή των οδών Βεργωτή και Χοϊδά (Μητρόπολη) στο Αργοστόλι, όταν όχημα που ανέβαινε τη Χοϊδά συγκρούστηκε με μηχανάκι που διέσχιζε τη Λεωφόρο Βεργωτή.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά ο αναβάτης της μηχανής και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, αφού στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Ευτυχώς γι’ αυτόν δεν έσπασε τίποτε, ωστόσο χρειάστηκε να του κάνουν 98 (!) ράμματα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ηλικιωμένος οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε το STOP της Χοϊδά και συγκρούστηκε με την μηχανή που διέσχιζε την Βεργωτή έχοντας προτεραιότητα. Μήπως οι επιστήμονες-συγκοινωνιολόγοι θα έπρεπε να έχουν σκεφτεί ήδη την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στο συγκεκριμένο σημείο; Τα ατυχήματα και παλαιότερα δυστυχήματα είναι πολλά στην διασταύρωση του τρόμου όπως την χαρακτηρίζουν οι οδηγοί που κινούνται καθημερινά στο Αργοστόλι.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed