Σε παραλήρημα και βέρτικο ο γερο-Γνήσιος εντός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου, επίθεση με λόγια από το… Μεταξουργείο κατά της διευθυντή της ιστοσελίδας μας

Με ένα απίστευτο παραλήρημα υποδέχθηκε τον εκδότη της ιστοσελίδας efimeridakefalonia.gr, Ξενοφώντα Ευαγγελάτο, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης.
Συγκεκριμένα και ενώ οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι λάμβαναν τις θέσεις τους στα έδρανά τους, ο Αλέξαδρος Παρίσης επιτέθηκε με απίστευτους χαρακτηρισμούς βγαλμένους από τα παλιά χρόνια της Τρούμπας και τα ύστερα του Μεταξουργείου, κατά του δημοσιογράφου Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Αφορμή για την επίθεση στάθηκε το χθεσινό ρεπορτάζ περί της αποχώρησής του από την κούρσα για την διεκδίκηση του Δήμου Αργοστολίου. Ζώντας σε έναν κόσμο που μόνο ο ίδιος αντιλαμβάνεται, θεώρησε τον συντάκτη του ρεπορτάζ κάτοικο της… Ουγκάντας και του επιτέθηκε με όση δύναμη του επιτρέπουν τα 83 χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη του. Απίστευτες καταστάσεις έζησαν όλοι όσοι ήταν παρόντες, που κοιτούσαν με ανοικτό τον στόμα την λεκτική επίθεση του κ. Παρίση, που όσο περνούσε η ώρα και δεν έπαιρνε απάντηση από τον κ. Ευαγγελάτο τόσο πατούσε το… γκάζι. Δεν είναι ανάγκη να γράψουμε τις «ομορφιές» που ξεστόμισε ο γερο-Γνήσιος, αφού όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν στο περίπου τι ακούστηκε. Χαμένος στο διάστημα, με πολιτικό βέρτικο, έκανε κριτική με λόγια της Τρούμπας σε ρεπορτάζ που δεν του άρεσε. Αρκούσε να βγάλει μια ανακοίνωση διάψευσης του ρεπορτάζ και παράλληλα να ανακοίνωνε και τους περίφημους 70 υποψηφίους του συνδυασμού του, που… χρωστάει στον κ. Ευαγγελάτο από τα Χριστούγεννα του 2022 όταν και του είχε δώσει συνέντευξη.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed