Ο Βαγγέλης Μιχαλάτος υποψήφιος με τον Διονύση Στανίτσα

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές αποφάσισα να συμπορευτώ με το Δήμαρχό του νησιού μας Διονύση Στανίτσα και να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική κίνηση ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Θεωρώ τον τόπο μας ευλογημένο που έχει να προσφέρει πολλά τόσο στους κατοίκους του όσο και στους χιλιάδες επισκέπτες που κάθε χρόνο αποφασίζουν να περάσουν λίγες ημέρες στο νησί του Οδυσσέα. Είναι όνειρό μου ένα περιβάλλον ευνοϊκό για τις επιχειρήσεις και τον τουρισμό προσανατολισμένο όχι μόνο προς το κέντρο του νησιού μας το Βαθύ, αλλά και τα πανέμορφα χωριά μας…. Ένα νησί που με το πλούσιο και μοναδικό πολιτιστικό προϊόν που διαθέτει μπορεί ταυτόχρονα να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών αλλά συνάμα και ένα φιλικό και λειτουργικό νησί για όλους μας που εξακολουθούμε να ζούμε σ’ αυτόν τον τόπο όταν τα «καλοκαιρινά φώτα» σβήνουν.
Ο τόπος μας είναι μικρός και δεν περισσεύει κανένας μας… Οι εκλογές σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελέσουν ένα πεδίο σκόπιμης αντιπαράθεσης όπου παρατάξεις και υποψήφιοι θα συγκρουστούν αλλά ένα δημιουργικό πλαίσιο όπου ο καθένας θα καταθέσει το όραμά του για τον τόπο μας και οι κάτοικοι θα αποφασίσουν για το δρόμο που θέλουν να ακολουθήσουν. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί υποψήφιοι. Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι έχουμε σαν κύριο γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Το θέμα είναι αυτή η οπτική να είναι προσανατολισμένη σε προγράμματα ρεαλιστικά και υλοποιήσιμα….. Και λόγω του ότι ο Διονύσης έχει αποδείξει στην πράξη ότι είναι ένας άοκνος εργάτης, με εξωστρέφεια, με αγάπη για το συμπολίτη του και το νησί μας, με έργα και όχι με μεγαλόπνοα μη υλοποιήσιμα σχέδια, αποφάσισα να είμαι δίπλα του σ’ αυτή τη προσπάθεια. Σας καλώ να μην μείνετε αμέτοχοι σε αυτές τις εκλογές… αναζητήστε και βρείτε τους υποψήφιους που σας εκφράζουν , είτε είναι παλιοί είτε καινούργιοι και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Βαγγέλης Μιχαλάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed