Τον πρώτο λόγο η Ισπανία για νίκη-πρόκριση επί της Ελβετίας

Η φάση των προημιτελικών στο Euro U21 ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου, όπου διεξάγονται οι δύο πρώτοι, ενώ πάντα αυτή την εποχή συναντάμε και πρωταθλήματα στην Σκανδιναβία. Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά για στοίχημα.

Μπρομαποϊκάρνα – ΑΪΚ Στοκχόλμης (16.00)

Ήττα στις λεπτομέρειες για την Μπρομαποϊκάρνα πριν από την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, χάνοντας από την Χάμαρμπι στις καθυστερήσεις με 2-1. Παρότι νεοφώτιστη παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστική στα περισσότερα της παιχνίδια και ήδη η πορεία της χαρακτηρίζεται θετική. Αν συνεχίσει ανάλογα και το επόμενο χρονικό διάστημα τότε θα πετύχει άνετα τον στόχο της παραμονής. 

Από τις απογοητεύσεις στην Σουηδία η ΑΪΚ Στοκχόλμης, που έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα από τον Απρίλιο. Πριν την διακοπή έχασε με 2-1 από την Έλφσμποργκ εντός έδρας, παρότι πάλεψε μέχρι τέλους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Με απολογισμό 1-4-7 στις 12 πρώτες αγωνιστικές αναμενόμενα υποχώρησε σημαντικά στην βαθμολογία και η πίεση για κάτι καλό στην συνέχεια είναι επιβεβλημένη. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ικανές για όλα οι δύο ομάδες, που χρειάζονται τη νίκη για ξεχωριστούς λόγους. Πιθανό να βρουν δίχτυα στην αναμέτρηση και το Goal/Goal πληρώνει 1.75 στην Stoiximan.

Γεωργία U21 – Ισραήλ U 21 (19.00)

Μια από τις δύο διοργανώτριες χώρες του Euro U21 η Γεωργία και πέρα από αυτό το γεγονός έχει μια καλή ομάδα. Με μια νίκη και δύο ισοπαλίες πέρασε από την φάση των ομίλων και κόντρα στο Ισραήλ για τα προημιτελικά τα όνειρα συνεχίζονται και φτάνουν γιατί όχι μέχρι τα ημιτελιά. Καλές πιθανότητες πρόκρισης, αρκεί να προσεγγίσει το ίδιο σοβαρά και το σημερινό ματς. 

Η νίκη στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου επί της Τσεχίας με 1-0 στάθηκε αρκετή για το Ισραήλ, ώστε να πάρει την πρόκριση για τον σημερινό προημιτελικό. Σε έναν δύσκολο όμιλο κατάφερε να βάλει δύο ομάδες από κάτω του και ήδη η πορεία του κρίνεται επιτυχημένη. Χωρίς άγχος θα ψάξει την περαιτέρω πορεία στο Euro U21, παίζοντας σήμερα απέναντι στην «οικοδέσποινα» Γεωργία. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης και η μεταξύ τους κόντρα δύσκολα να ξεφύγει από το Under 2.5 σε απόδοση 1.75 στο Pamestoixima. 

Ισπανία U21 – Ελβετία U21 (22.00)

Από τις ομάδες που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο τουρνουά η Ισπανία και πέρασε άνετα στην επόμενη φάση του Euro U21. Με δύο νίκες και μια ισοπαλία στον όμιλο έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ενώ προβάλει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Μάλιστα, η διασταύρωση με την Ελβετία είναι βατή για τους «φούριας ρόχας» και είναι κοντά στο να προκριθούν στον ημιτελικό. 

Οριακή πέρα ως πέρα πρόκριση για την Ελβετία στον προημιτελικό, αφού χρειάστηκε μονάχα η νίκη της πρεμιέρας επί της Νορβηγίας με 2-1. Αρκετά αμυντικά προβλήματα στα περισσότερα παιχνίδια της, όμως ο πρώτο στόχος επιτεύχθηκε. Ο συντελεστής δυσκολίας αυξάνεται αρκετά βέβαια σήμερα στον ημιτελικό, έχοντας απέναντι της μια από τις πιο δυνατές ομάδες του τουρνουά, όπως είναι η Ισπανία. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για την Ισπανία, αλλά εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη πρόκριση. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το λογικό 1.60 στη Novibet.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed