Δολοφονική ξύλινη εξέδρα έξω από τον σταθμό των κρουαζιερόπλοιων στο Αργοστόλι, ξεναγός έπεσε και έσπασε το χέρι της, κινδύνευσαν και επιβάτες του πλοίου

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες που έχουν γίνει τόσο προς τον Δήμο Αργοστολίου, αλλά και την Τουριστική Επιτροπή, η δολοφονική ξύλινη εξέδρα έξω από το κτήριο του σταθμού υποδοχής στέκει εκεί τα τελευταία χρόνια.
Χθες η εξέδρα αυτή τιμώρησε μια ξεναγό η οποία είχε πάει για να βγάλει το μεροκάματο. Λόγω της κακής θέσης της, η ξεναγός έχασε την ισοροπία της και έπεσε στο τσιμέντο, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι της και να της τοποθετηθεί γύψος καλοκαιριάτικα. Αυτό σημαίνει ότι χάνει την υπόλοιπη σεζόν με ότι αυτό συνεπάγεται. Η άτυχη ξεναγός, αμέσως μετά την έξοδό της από το Νοσοκομείο και με τον γύψο στο χέρι πήγε στον Δήμαρχο Αργοστολίου για να εκφράσει ακόμη μια φορά τα παράπονά της και τους προβληματισμούς της περί της ύπαρξης αυτής της κατασκευής στο συγκεκριμένο σημείο. Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος την άκουσε με πολύ προσοχή, ωστόσο δεν άρθρωσε ούτε μια λέξη προς απάντηση, κοιτάζοντάς την σαν… εξωγήινο. Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας, αλλά και πολλών πρακτόρων που πηγαίνουν στο μπαστούνι όταν έχει πλοίο, η ξεναγός δεν ήταν η μοναδική που την πάτησε, αφού έχουν προκληθεί τραυματισμοί επιβατών των πλοίων, χωρίς ωστόσο να είναι σοβαροί. Ας ακούσουν εκεί στον Δήμο Αργοστολίου και στην Τουριστική Επιτροπή και ας απομακρύνουν αυτό το κατασκεύασμα πριν μπούμε σε πιο δυσάρεστες περιπέτειες, διότι το κακό δεν αργεί να γίνει και οι ξένοι επισκέπτες αφορμή το παραμικρό ψάχνουν για να… διαφημίσουν το νησί μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed