«Επαγγελματίες» σε εισαγωγικά κερδοσκοπούν στο Αργοστόλι κοροϊδεύοντας ανήλικα άτομα, δίνοντάς τους λιγότερα ρέστα μετά από πώληση κάποιου προϊόντος

Δεν είναι η πρώτη, ούτε η δεύτερη, αλλά η τρίτη καταγγελία που φτάνει στην ιστοσελίδα μας την τελευταία εβδομάδα. Κάποιοι ασυνείδητοι επαγγελματίες του Αργοστολίου κερδοσκοπούν οι βάρος κυρίως ανήλικων που αγοράζουν προϊόντα από τα καταστήματά τους.
Το… κόλπο είναι γνωστό και γίνεται και σε άλλες περιοχές της χώρας, αφού αποτελεί τη νέα μόδα. Σήμερα το πρωί έφτασε η τρίτη καταγγελία στο efimeridakefalonia.gr και αφορούσε περιστατικό που έγινε χθες το βράδυ. Συγκεκριμένα, ανήλικος πήγε σε κατάστημα, πήρε προϊόντα φαγητού που κόστιζαν κάτι παραπάνω από έξι ευρώ και έδωσε 20ρικο στο ταμείο. Τα ρέστα που πήρε ήταν από 10ρικο και άμεσα διαμαρτυρήθηκε, ωστόσο οι διαμαρτυρίες του δεν έπιασαν τόπο, αφού ο εισπράξας επέμενε ότι πήρε 10ρικο και όχι 20ρικο. Ο ανήλικος, φοβούμενος απομακρύνθηκε, αλλά δεν ανέφερε κάτι στην οικογένειά του. Σήμερα το πρωί όμως ο πατέρας του έμαθε από τρίτους το περιστατικό και με το ζόρι τον κράτησαν να μην «επισκεφτεί» το συγκεκριμένο μαγαζί και να ζητήσει τα… ρέστα. Αρκέστηκε στην καταγγελία ευελπιστώντας ότι οι κακοί αυτοί επαγγελματίες της πόλης μας θα σταματήσουν τη συγκεκριμένη απάτη. Άλλωστε, η… μόδα αυτή είναι γνωστή και στην υπόλοιπη Ελλάδα εδώ και καιρό, έφτασε και στην Κεφαλονιά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed