Γιώργος Καβαλλιεράτος: «Η Σάμη “κείται μακράν” για την κα Κράτσα, δεν υπάρχει στην ατζέντα της, την κατάλληλη ώρα όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει»

Κυρία Κράτσα κυρία Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, με αφορμή την πρόσφατη προεκλογική φιέστα για την Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Κατασκευή και Επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων σε Κεφαλονιά και Ιθάκη με λύπη διαπίστωσα ότι ο δήμος μας ο δήμος Σάμης για άλλη μια φορά είναι ο φτωχός συγγενής.
Δυστυχώς για μια ακόμα φορά θεωρήσατε ότι η νεολαία του δήμου Σάμης είναι παιδιά ενός “κατωτέρου Θεού” που δεν έχουν ανάγκη έστω τις στοιχειώδης υποδομές για την άθληση τους, και για να σας προλάβω να μην μου απαντήσετε για την κατασκευή του γηπέδου στα Μακρυώτικα στην διάρκεια της θητείας σας γνωρίζεται πολύ καλά από ποιο βάθος χρόνου σέρνεται αυτό το έργο. Κυρία Κράτσα, δυστυχώς τα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης σας ο δήμος μας ένοιωσε την παντελή απουσία σας (ήρθατε στην Σάμη μόνο συνοδεύοντας κάποιο κυβερνητικό στέλεχος), έργα πνοής για την περιοχή μας (δρόμος Αργοστολίου-Σάμης, Κεντρική είσοδος Σάμης, δρόμος Καραβόμυλος-Αγία Ευφημία, Αντιπλημμυρικά Αγίας Ευφημίας, Δρόμος Χάρακα, Άσσου, Φισκάρδου) και άλλα πολλά που θα μπορούσα να αναφέρω δεν υπήρξαν στην ατζέντα σας. Βέβαια δεν υπήρξε στην ατζέντα σας ούτε καν το κόψιμο των χόρτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα σε μια περίοδο που καίγεται όλη η χώρα μας. Και για να σας προλάβω για δεύτερη φορά μην μας πείτε για την χρηματοδότηση για τον δρόμο της παραλίας του μοναδικού Μύρτου που ένας Θεός γνωρίζει το πότε ΘΑ γίνει, γιατί γνωρίζετε ότι είναι ένα έργο που αφορά όλη την Κεφαλονιά και ίσως όλη την Ελλάδα και σέρνεται από την περίοδο του «Ιανού».
Κυρία Κράτσα, “η Σάμη κείται Μακράν” από την περιφέρεια Ιονίων νήσων, ο νεοσύστατος Δήμος μας είναι για όσους δεν θέλουν να το καταλάβουν όχι “ο μικρός Δήμος” του νησιού, άλλα η ατμομηχανή του τουρισμού στην Κεφαλονιά, (Αρχαιολογικός πλούτος, Αντίσαμος, σπηλαία, Αγία Ευφημία, Μύρτος, Άσσος, Φισκάρδο) και άλλα πολλά “διαμάντια” που με την σωστή αξιοποίηση και προβολή θα μπορούσε να απογειώσουν την Κεφαλονιά. Δυστυχώς η παντελής απουσία στήριξης στην δημιουργία υποδομών κρατάει πίσω όχι μόνο την Σάμη, άλλα ολόκληρη την Κεφαλονιά. Η επιλογή κατανομής των χρημάτων της περιφέρειας κατά την διάρκεια της θητείας σας μόνο προσβλητική μπορεί να χαρακτηριστεί για την περιοχή μας. Να γνωρίζεται όμως κυρία Κράτσα ότι η περιοχή μας κατοικείται από περήφανους ανθρώπους που δίνουν και θα δώσουν την μάχη να την κρατήσουν όρθια και την κατάλληλη ώρα θα δώσουν στον καθένα από εμάς την απάντηση που μας αξίζει.

Καβαλλιεράτος Γιώργος
Δημοτικός Σύμβουλος Σάμης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed