Έσκασε η… βόμβα, επιστροφή του Σάββα Σαββαόγλου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, υποψήφιος στον περιφερειακό συνδυασμό της Ρόδης Κράτσα

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Σάββας Σαββαόγλου, βρίσκεται μισό βήμα πριν από την οριστική συμφωνία με την Περιφερειάρχη, Ρόδη Κράτσα, προκειμένου να ενισχύσει το ψηφοδέλτιό της στις προσεχείς εκλογές.
Ο Σάββας Σαββαόγλου, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει παλαιότερα, απέχει από τα κοινά εδώ και ειδικά από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σχεδόν δέκα χρόνια. Την τελευταία φορά που τον είδαμε υποψήφιο ήταν στις δημοτικές εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό τότε του Θεόφιλου Μιχαλάτου, ενώ ήταν και υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στις βουλευτικές του 2015. Έκτοτε, απέχει από τα κοινά, εκλέχθηκε πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο, ωστόσο μάλλον έφτασε η ώρα να ξαναβγεί στο… πολιτικό κουρμπέτι. Ήδη οι συζητήσεις με την Ρόδη Κράτσα είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και απομένει το τελικό δικό του ΟΚ για να ανακοινωθεί και επίσημα. Αναφορικά με το υπόλοιπο ψηφοδέλτιο της νυν Περιφερειάρχη, σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή της Ιωάννας Μαρκέτου, ενώ υπάρχουν πολλά ερωτηματικά αναφορικά με τον νυν Αντιπεριφερειάρχη, Σταύρο Τραυλό, που βρίσκεται ακόμη στην κατηγορία των… αναποφάσιστων.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed