Διονύσης Στανίτσας: «Πορευόμαστε με κινητήρια δύναμη την ορμή των πολιτών της Ιθάκης, χωρίς κομματικό χρώμα και αυτό είναι η επιλογή μας»

Μεγάλη μας τιμή η εμπιστοσύνη και η δημόσια στήριξη που πολλά πολιτικά κόμματα κατά καιρούς μας προσφέρουν, αλλά αυτό δεν αποτελεί ούτε προϋπόθεση, ούτε συνθήκη για τη λειτουργία της παράταξής μας.
Αντιθέτως, έχουμε κάνει σαφές σε όλους τους τόνους ότι κανένα σφιχταγκάλιασμα με πολιτικό κόμμα δεν επιθυμούμε και σε καμία «επιταγή» κομματικών προσώπων του νησιού μας δεν υπακούμε. Έχουμε άμιλλα, έχουμε οράματα και σχέδια, προτάσεις και συνεργασίες να συζητήσουμε με πραγματικούς ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας μας και το κάνουμε ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΑ επί δυο θητείες συνεχόμενα, προφανώς αδιαφορώντας για επίπλαστες «συγκρούσεις» με προκατασκευασμένους υποψηφίους συγκεκριμένων κομματικών επιτελείων. Οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων στην Ιθάκη, τα μέλη και τα στελέχη τους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ και μας ξαφνιάζει δυσάρεστα η επιμονή κάποιων εξ αυτών να αναφέρονται στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΙΘΑΚΗΣ «ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» σαν να πρόκειται για κομματικό τους αντίπαλο! Η παράταξή μας συζητάει επί ίσοις όροις με τα κόμματα, συνεργάζεται όσο αποτελεσματικότερα μπορεί με τους θεσμικούς μας εταίρους σε κυβέρνηση και δημόσια διοίκηση για την απορρόφηση των απαιτούμενων κονδυλίων για την υλοποίηση του προγραμματικού μας έργου και ως Δημοτική Αρχή διαχειρίστηκε τον Δήμο με τις πόρτες πάντα ορθάνοιχτες σε πολίτες και εργαζόμενους. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι έτσι θα συνεχίσουμε. Οι μειοψηφούσες απόψεις είναι μειοψηφούσες απόψεις, είτε προέρχονται από κομματικές παρατάξεις, είτε από μεμονωμένους δημοτικούς συμβούλους και δεν επιτρέπουμε παρεκκλίσεις, ούτε χαϊδεύουμε κομματικά αυτιά για ψηφοθηρικούς λόγους.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ Γερ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed