Με τους Tigers για τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς

Οι Tampa Bay Rays (66-45, 56-55 RL, 57-50-4 O/U) θα αναμετρηθούν με τους Detroit Tigers (48-60, 55-52 RL, 56-47-4 O/U) στο πρώτο ματς της μεταξύ τους σειράς τριών αγώνων τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι Rays θα ξεκινήσουν με τον Zack Littell στο “βουνό”. Οι Tigers θα ξεκινήσουν με τον rookie Reese Olson. 

Οι Tampa Bay Rays έχουν ρεκόρ 5-5 στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους. Πρόσθεσαν στο pitching ρόστερ τους τον Aaron Civale, αλλά απόψε θα ξεκινήσει ο Zack Littell στο “βουνό”. Ο βετεράνος είναι ένας reliever που συνήθως “αντέχει” μόνο δύο ή τρία innings. Η επίθεση του Ντιτρόιτ θα μπορέσει να είναι παραγωγική απέναντι στον δεξιόχειρα. Συγκέντρωσε ένα μέτριο 4.11 ERA τον Ιούλιο ενώ έχει ένα “κακό” 4.80 ERA συνολικά στη σεζόν. Επιπλέον, ο βασικός παίκτης των Tigers, Reese Olson, ήταν σταθερός εντός έδρας πρόσφατα, επιτρέποντας μόλις έξι runs στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας εκκινήσεις του (17,1 innings). Αυτή θα μπορούσε να είναι μια απογοητευτική σειρά για τους Rays αφού έπαιξαν εναντίον των Astros και των Yankees στις δύο προηγούμενες σειρές τους και δεν νομίζω πως θα δώσουν το 100% της προσπάθειάς τους. Με τους Tigers για τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Στην πόλη των Αγγέλων θα ξεκινήσει ο Detmers στο “βουνό” για τους Angels. Ο αριστερόχειρας κάνει μία μέτρια σεζόν αλλά μπορεί να χαρακτηριστεί και ως hard-luck loser. Στην προηγούμενη εμφάνιση του απέναντι στους Mariners τα είχε πάει καλά. Θα πάω με την έδρα και το ταλέντο των Angels απέναντι στους Mariners και τον Castillo. Οι Los Angeles Dodgers έχουν κυριαρχήσει επί των Padres αυτή τη σεζόν, κερδίζοντας πέντε από τις έξι συναντήσεις. Φαίνεται πως τους αρέσει να παίζουν απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα. Οι Padres παραμένουν αναξιόπιστοι (squad to back, όπως λένε και στην Αμερική). Δεν μπορούν να κερδίσουν one-run παιχνίδια και δεν μπόρεσαν όλη τη σεζόν να δημιουργήσουν μεγάλα σερί νικών. Επιπλέον, ο βασικός παίκτης των Dodgers, Bobby Miller, είναι πραγματικά καλύτερος εκτός έδρας όπου έχει ERA κάτω του 3.00 και ρεκόρ 4-0. Οι Padres κατάφεραν να σημειώσουν μόνο 12 runs κόντρα στους Dodgers αυτή τη σεζόν. Ο βασικός παίκτης των Padres, Yu Darvish, δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Πριν από δύο εκκινήσεις επέτρεψε 7 runs στους Pirates και είναι γενικότερα εξαιρετικά ασυνεπής με την τοποθέτησή του. Δεν θεωρώ ισοπίθανο αυτό το ζευγάρι οπότε θα υποστηρίξω τους Dodgers για τη νίκη σήμερα τα ξημερώματα

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed