Αλεξάνδρα Αποστολάτου: «Επέλεξα τον συνδυασμό του Νίκου Ανουσάκη γιατί ξέρει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και δεν… κρύβεται πίσω από αξιώματα και γραφεία

Είναι πολύ σημαντικό κατά την γνώμη μου ο επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης να χαρακτηρίζεται από αποφασιστικότητα, αξιοπιστία, ακεραιότητα, ανιδιοτέλεια και φυσικά να έχει γνώση της Δημόσιας Διοίκησης και των μηχανισμών της.
Ο Νίκος Ανουσάκης έχει αποδείξει στα σχεδόν είκοσι χρόνια συμμετοχής και δράσης του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ότι συνδυάζει όλα τα παραπάνω και ταυτόχρονα διαθέτει όρεξη για δουλειά και όραμα για το νησί μας, το οποίο, ενώ έχει προοπτικές ανάπτυξης, κατά κοινή ομολογία την τελευταία τετραετία δεν βρίσκεται στη θέση που του αρμόζει. Επιπλέον ο Νίκος Ανουσάκης είναι μέλος της μικρής μας κοινωνίας έμπρακτα, ζει και εργάζεται ανάμεσά μας καθημερινά και για το λόγο αυτό έχει ίδια γνώση των προβλημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία, αφού έρχεται σε άμεση επαφή με αυτή, δεν είναι από τους πολιτικούς που «κρύβονται» πίσω από τα αξιώματα και τα γραφεία τους. Περαιτέρω, ένας βασικός λόγος που δέχθηκα με ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συμμετέχω στο συνδυασμό του είναι και η επιλογή των προσώπων που τον στελεχώνουν. Πρόκειται για άτομα που το καθένα ξεχωριστά έχει να προσφέρει στον τόπο και που βάζουν πάνω από όλα την αγάπη τους για την Κεφαλονιά δίχως προσωπικά οικονομικοπολιτικά κίνητρα.

Γερασιμούλα-Αλεξάνδρα Αποστολάτου
Δικηγόρος
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed