Υποψήφιος Δήμαρχος Σάμης θα είναι ο Παντελής Αμούργης

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες, έχω τη χαρά και κυρίως την τιμή να σας ανακοινώσω και επισήμως την υποψηφιότητά μου στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου Σάμης, διεκδικώντας μια καλύτερη εποχή για την Έρισσο, την Πύλαρο και τη Σάμη ως δήμαρχος με την παράταξη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ».
Ήδη είστε γνώστες της αγάπης μου και του πάθους μου για τον τόπο μας, τον τόπο που τόσο προσπαθώ να βοηθήσω παρέχοντας απλόχερα τις υπηρεσίες μου, ασφαλώς αμισθί, από οποιοδήποτε μετερίζι βρεθώ: είτε εκείνου του διαπαραταξιακού προέδρου δημοτικού συμβουλίου, είτε εκείνου του επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού και δημοτικού συμβούλου, είτε εκείνου του δικηγόρου κάνοντας χρήση όλων ανεξαιρέτως των επαφών μου στις αρμόδιες υπηρεσίες και υπουργεία, ώστε το νησί μας και δη ο δήμος μας να δει επιτέλους μέρες όχι απλώς καλύτερες αλλά μέρες που να του αξίζουν και να του αναλογούν στα όσα δύσκολα έχει περάσει ως τώρα.
Εξάλλου, η μέχρι σήμερα ενασχόλησή μου με τα κοινά, είτε στον δήμο μας, είτε σε νομικές υπηρεσίες άλλων δήμων, είτε σε θέσεις ευθύνης του Δημοσίου ως διοικητής νοσοκομείου, αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα την ανιδιοτελή μου προσφορά. Εγγυώμαι με την προσωπική μου τιμή ότι στο τέλος της θητείας μου, σε περίπτωση που οι συνδημότες και συνδημότισσές μου με επιλέξουν για δήμαρχο του τόπου μας, ο δήμος μας να έχει μεταμορφωθεί σε πρότυπο ασφάλειας, ευημερίας, πολιτισμού, ομορφιάς, προστασίας του περιβάλλοντος και πάνω από όλα προοπτικής για τη νέα γενιά. Σε αυτό, μέσα από την εκλογική διαδικασία, θα συνδράμουμε όλοι, γιατί μαζί είμαστε πάντα πιο δυνατοί.

Παντελής Αμούργης
υπ. Δήμαρχος Σάμης, επικεφαλής ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed