Το τρένο της postseason αρχίζει να απομακρύνεται για Αριζόνα και Σαν Ντιέγκo

Δεν είναι τα αρνητικά ρεκόρ των ομάδων της National League, αλλά το μέτριο προς κακό μπέιζμπολ που αποδίδουν φέτος στη Major League Baseball. Οι Ντάιμοντμπακς βρίσκονται στο 58-59 και με νίκη φτάνουν στο 50%. Οι Πάντρες, από την άλλη, από το 56-61 είναι λίγο πιο πίσω. Καμία, όμως, δεν δείχνει ικανή να επιτύχει ένα καλό σερί αποτελεσμάτων, ώστε να πάρει ώθηση και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο την τρέχουσα χρονιά.

Game 3 της σειράς, με τους Ντάιμοντμπακς να χάνουν το Game 1 εντός έδρας με 10-5 και να κατακτούν το Game 2 με 3-0. Η επιτυχία αυτή ήρθε μετά από 9 διαδοχικές ήττες. Για το Σαν Ντιέγκο η νίκη στο Game 1, μέσα στην Αριζόνα, υπήρξε η μοναδική στην πρόσφατη 6άδα αγώνων. Έλλειμμα ρυθμού και αποτελεσματικότητας για αμφότερες, λοιπόν… Στον λόφο για τους γηπεδούχους αρχίζει ο Μπράντον Πφάαντ (0-6, ERA 7.16, 42 strikeouts). H παρθενική χρονιά στους majors είναι δύσκολη για τον 25χρονο pitcher, που έχει δυσκολευτεί, σχεδόν, σε όλα τα ματς που έχει δώσει. Σε ορισμένα, μάλιστα, δεν έβγαλε καν 3 innings, με το WHIP του να είναι σταθερά υψηλό και επάνω από 1.40.

Ο Πφάαντ, πάντως, αποτελεί καλό prospect και σε ομάδα με όχι φοβερούς στόχους θα έχει ακόμα τις ευκαιρίες του μέσα στη σεζόν. Εδώ προκύπτει μία τέτοια, απέναντι σε κατώτερο αντίπαλο. Για τους Πάντρες starter είναι ο Σεθ Λούγκο (4-6, ERA 4.19, 90 strikeouts). Στα 34 του και με σημαντική θητεία στους Νιου Γιουρκ Μετς είναι σίγουρα πιο έμπειρος. Ωστόσο, στην τελευταία 11άδα αγώνων που έπαιξε μετράει, μόλις, 1 νίκη, 4 ήττες και 6 no decision games. Η Αριζόνα διαθέτει καλύτερο ρεκόρ, pitcher με σπουδαίο κίνητρο και αντίπαλο περιορισμένων δυνατοτήτων στο plate και στο mound. Θα παιχτεί η νίκη της, με ενδεχόμενα extra innings να μετρούν στο bet.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed