Κώστας Διακάτος: «Κύριε Μιχαλάτε, σταματήστε τους αλαλαγμούς για μια ανύπαρκτη υπηρεσία, όπως ανύπαρκτος είσασταν και εσείς τα τελευταία τέσσερα χρόνια»

Κύριε Δήμαρχε, κύριε Μιχαλάτε, με αφορμή τους διθυράμβους σας περί επανασυστάσεως της Δημοτικής Αστυνομίας θα έπρεπε να ερυθριάτε και όχι να καυχέστε ότι τάχα την επανασυστήσατε.
Τι πράγμα επανασυστήσατε κύριε Δήμαρχε; Μια υπηρεσία «φάντασμα»; Μια υπηρεσία που φαίνεται μόνο στα χαρτιά; Γιατί όπως καλά γνωρίζετε και γνωρίζω, μια υπαρκτή υπηρεσία με πραγματικό και ουσιαστικό ρόλο και λόγο λειτουργίας της, αμ τι άλλο, πρέπει να έχει τα στοιχειώδη:
1) Να έχει επαρκές αριθμό εκπαιδευμένου προσωπικού
2) Πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό
3) Υποδομές
4) Ανεξαρτησία ως προς την απρόσκοπτη λειτουργία της χωρίς παρεμβάσεις και «υποδείξεις».
Σταματήστε λοιπόν τους αλαλαγμούς επιτυχίας περί τηρήσεως προεκλογικών υποσχέσεων, γιατί η υπηρεσία αυτή είναι ανύπαρκτη, όπως ουσιαστικά ανύπαρκτος μέχρι τώρα στο ρόλο σας ήσαστε κι εσείς. Αρκεστήκατε μόνο να δώσετε στο κόσμο «σανό», «φρούδες ελπίδες» για καθαρά προεκλογικούς λόγους και δεν διστάσετε να βγάλετε στους δρόμους έναν υπάλληλο χωρίς λόγο, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε την ματαιοδοξία σας και για να μας επιβεβαιώσετε για άλλη μια φορά τον πανικό που σας διακατέχει, γνωρίζοντας ότι οι δημότες ξέρουν ότι με το να δημιουργήσετε εντυπώσεις δεν σώζεται το παιχνίδι. Στα μάτια όλων έχετε αποτύχει παταγωδώς. Η Δημοτική Αστυνομία λείπει από τον Δήμο για την εύρυθμη λειτουργία του και αυτό είναι γενική ομολογία των δημοτών και επισκεπτών. Απαίτηση του κόσμου είναι η ουσιαστική επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας με αναβαθμισμένο λόγο και έργο, ενδυναμωμένη με αποτελεσματική λειτουργία.

Κώστας Διακάτος
υπ. Δημ. Σύμβουλος Δ.Ε. Αργοστολίου με την Παράταξη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed