Διαμαρτυρία με πλακάτ στο Δ.Σ. για την προστασία των ζώων του Κουτάβου, μάταιη κίνηση, αφού η μόνη σχέση των Μιχαλάτου και Βαλλιανάτου με τα ζώα είναι τα… παϊδάκια και η… μοσχαροκεφαλή

Ένα περιστατικό που σπάνια βλέπουμε σε συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων στην Κεφαλονιά έλαβε σήμερα κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. Αργοστολίου, όταν υψώθηκε πλακάτ για την προστασία των ζώων του Κουτάβου, αλλά δεν δόθηκε καμία σημασία από τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δ.Σ.
Συγκεκριμένα ο ακτιβιστής και υποψήφιος με την παράταξη του Αλέξανδρου Παρίση, Παντελής Ιωαννίδης ειρηνικά εισήλθε στην αίθουσα και σήκωσε πλακάτ που ανέφερε: Η αδιαφορία σας σκοτώνει τα ζώα του Κουτάβου. Νωρίτερα είχε προηγηθεί η άρνηση από την Δημοτική Αρχή να συζητηθεί το θέμα προστασίας των ζώων του Κουτάβου, θέμα που έφερε στο Δ.Σ. η παράταξη του Αλέξανδρου Παντελειού, μαζί με τις υπογραφές 51 συμπολιτών μας, τους οποίους εκπροσωπούσε ο πρώην καθηγητής και συν συνταξιούχος και ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα, Ιωάννης Κοσμάτος. Παρά τις πιέσεις, το θέμα δεν συζητήθηκε, με τον Δήμαρχο να… υπόσχεται ότι θα το φέρει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού χάθηκε κάπου στην διαδρομή και στους διαδρόμους των γραφείων του Δημαρχείου η επιστολή που είχαν στείλει οι 51 συμπατριώτες μας. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που χλεύασαν την απόφαση του Δημάρχου, ενώ μερικοί εξ αυτών χαριτολογώντας έλεγαν αργότερα ότι «η μόνη σχέση που έχουν ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο Νικόλας Βαλλιανάτος με τα ζώα είναι τα παϊδάκια το καλοκαίρι και η μοσχαροκεφαλή τον χειμώνα». Ο Παντελής Ιωαννίδης, μετά την δεκάλεπτη παραμονή του στην αίθουσα κρατώντας το πλακάτ, αποχώρησε ήρεμα και ειρηνικά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed