Άρχισαν τα προεκλογικά ρουσφέτια της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου, το τσιμέντο πέφτει εκεί που… πρέπει, όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν, δυστυχώς

Του τσιμέντου το… κάγκελο έχει ξεκινήσει να γίνεται στον Δήμο Αργοστολίου, με την δημοτική αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου να εξαντλεί όλα τα πολιτικά της επιχειρήματα και να στρέφεται πλέον σε αυτά που φέρνουν μόνο ψήφους.
Στα Διλινάτα, στον Καραβάδο, στις Μηνιές και στα Περατάτα έχει αρχίσει ήδη να γράφεται η νέα πραγματικότητα. Η προεκλογική περίοδος άρχισε πλέον με κάθε… επισημότητα, αφού οι βαρέλες με το τσιμέντο πάνε και έρχονται. Οι πελατειακές σχέσεις που δημιουργεί η νυν δημοτική αρχή για μερικά κυβικά τσιμέντο έξω από το σπίτι μας ή στην είσοδο του χωραφιού μας φέρνουν στο μυαλό μας την Ελλάδα του 1960, τότε που ο Βουλευτής ή ο Δήμαρχος σε δέσμευε πολιτικά αν σου έφερνε το ρεύμα ή το τηλέφωνο στο σπίτι σου «διά ενεργειών του». Ίδια και απαράλλαχτη πολιτική με τότε, μόνο που τον Μαυρογιαλούρο τον μούτζωναν οι ψηφοφόροι του, παρά το γεγονός ότι είχε φτιάξει το μαιευτήριο στην Πλατανιά. Ρίξτε τσιμέντο κάργα, κάντε έργα… πνοής, τσιμεντώστε τα όνειρά μας για μια καλύτερη Κεφαλονιά. Ελπίζω να μην περισσέψει τσιμέντο και χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς, ξέρουν τι εννοώ εκεί στην διοίκηση Μιχαλάτου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed