Όσα οργισμένα δελτία Τύπου και να εκδώσει η σκιά του παρηκμασμένου Παρίση, Σπύρος Γασπαρινάτος κατά του Μιχαλάτου και της παρέας του, οι φωτογραφίες καρφώνουν τα… συνεταιράκια

Μια εικόνα χίλιες λέξεις! Τις προάλλες η σκιά του παρηκμασμένου Παρίση, όψιμος ξενοδόχος Σπύρος Γασπαρινάτος, δημοσίευε από κοινού με τον Πρόεδρο του Μιχαλάτου Νικόλα Βαλλιανάτο φωτογραφίες και ενσταντανέ τους από την ονειρική Βενετία στην οποία εξέδραμαν από κοινού με αφορμή την κουμπαριά τους.
Σήμερα οι δύο αγαπημένοι κουμπάροι εμφανίζονται ως τάχα “εχθροί” μεταξύ τους και μάλιστα ο κύριος Γασπαρινάτος ως υποβολέας και συγγραφέας των δελτίων Τύπου του κουρασμένου Παρίση μιλάει ακόμα και για καταστάσεις “Σικελίας” στο νησί μας από την πολιτική ομάδα του Μιχαλάτου (στην οποία πρωτοπαλίκαρο είναι ο αγαπημένος του κουμπάρος Βαλλιανάτος) μήπως και πεισθεί κανένας αφελής πως δήθεν το σύστημα Μιχαλάτου και ό,τι απέμεινε στον Παρίση είναι… “εχθροί”! Η αλήθεια είναι πως Μιχαλάτος και Παρίσης και τα παρεάκια τους είναι “κολλητά φιλαράκια” και συνεργάζονται άριστα υπόγεια για το δικό τους συμφέρον εις βάρος του τόπου. Κι είναι και τόσο θρασείς που το δείχνουν και δημόσια και νομίζουν πως μπορούν να κρυφθούν πίσω από θεωρίες για δήθεν “πολιτικούς πολιτισμούς” και ανάλογες αστειότητες για μωρούς. Οι Κεφαλονίτες όμως φημίζονται για την εξυπνάδα τους και τον Οκτώβριου θα “σκουπίσουν” την πολιτική σήψη που εκφράζεται από τα δύο αυτά ιδιοτελή παρεάκια.

Νίκος Γαλιατσάτος
Στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed