Επιστρέφει στις νίκες το Σαν Φρανσίσκο

Οι Πρωταθλητές του 2021 κάνουν, έως τώρα, μία θαυμάσια σεζόν. Από το 84-44 οι Μπρέιβς βρίσκονται 1οι στη National League της Major League Baseball, ενώ το Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται στην 8η θέση στην ίδια Περιφέρεια με 66-63. Και προφανή στόχο, βέβαια, να μπει στα play off. Στο τελευταίο ματς της σειράς, οι γηπεδούχοι καλούνται να πάρουν τη νίκη προς αυτή την κατεύθυνση. Έχασαν Game 1 και Game 2 από την Ατλάντα, με 5-1 και 7-3 αντίστοιχα. Παρουσιάζοντας σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα, το οποίο κόστισε.

Οι φιλοξενούμενοι, έτσι, έφτασαν τις 4 διαδοχικές νίκες, κρατώντας τη σταθερή τους πορεία στη φετινή MLB. Βασικός pitcher για τους Μπρέιβς αρχίζει ο Τζάρεντ Σούστερ (4-2, ΕRA 5.00, 25 strikeouts). Στην παρθενική σεζόν στους majors είναι από τα μέσα Μαΐου, σχεδόν, αήττητος με 4 νίκες και 2 no decision games. Βγάζει περίπου 5 innings μέσο όρο, όμως δίνει hits στον αντίπαλο και έχει σταθερά υψηλό WHIP (μεγαλύτερο από 1.30). Αυτό σημαίνει πως οι Τζάιεντς, με τον συγκεκριμένο αμυντικό, θα έχουν ευκαιρίες σκοραρίσματος.

Starter τους είναι ο Τρίσταν Μπεκ (3-2, ERA 3.34, 57 strikeouts). Και αυτός νέος στην κατηγορία, προερχόμενος από 4 no decision games και 2 ήττες. Με νούμερα, όμως, καλύτερα του αντιπάλου του. Απλώς, δεν παίρνει το κατάλληλο support από τη υπόλοιπη ομάδα και ειδικά το plate. Βγάζει λιγότερα innings μεν, όμως το WHIP του είναι ελαφρώς επάνω από 1.00. Πρόκειται για αμυντικό με καλά στοιχεία, που αναζητά το decision για να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα. Ο «άσος» του Σαν Φρανσίσκο, με ενδεχόμενη περίπτωση extra innings να μετρούν στο bet, θα πονταριστεί.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed