Σφοδρή λεκτική επίθεση δέχθηκε υπάλληλος του Δήμου Αργοστολίου από πολίτη, καταδίκη από τον Σύλλογο που κάνει λόγο για στρεβλές ορέξεις των δημοτών

Χθες το μεσημέρι συνάδελφος υπάλληλος του δήμου Αργοστολίου την ώρα που πήγε να εκτελέσει τα καθήκοντά του και μάλιστα σε θέμα που άπτονταν της δημόσιας υγείας, δέχτηκε αναίτια, ανήθικη και σφοδρή λεκτική επίθεση από πολίτη σε περιοχή εκτός Αργοστολίου.
Σαν σύλλογος θα θέλαμε να καταδικάσουμε την αναίτια και άδικη αυτή επίθεση και να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά του συγκεκριμένου πολίτη ενάντια στον συνάδελφο. Θέλουμε δε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στο συνάδελφο και να του τονίσουμε ότι είμαστε δίπλα του σε όποιο δρόμο ακολουθήσει ακόμη και σε ένδικα μέσα. Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι οι υπάλληλοι του δήμου δεν μπορεί να γίνονται σάκος του μποξ για τα όποια πολιτικά, κοινωνικά και υπαρξιακά θέματα που έχει ο κάθε πολίτης. Οι υπάλληλοι του δήμου μοχθούν και μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες για το κοινό καλό και θα έπρεπε να τυγχάνουν τον ανάλογο σεβασμό από όλους. Επίσης καλούμε την ηγεσία του δήμου Αργοστολίου, αλλά και των άλλων δήμων στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και σε υπαλληλικό σε τέτοιες περιπτώσεις η αντίδρασή τους να είναι απόλυτη και ακαριαία έτσι ώστε να μη γίνεται ο κάθε συνάδελφος βορά και έρμαιο των στρεβλών ορέξεων και υπαρξιακών θεμάτων του κάθε πολίτη και μάλιστα εν ώρα καθήκοντος.

Ο πρόεδρος, Βλάχος Παναγής
Ο αντιπρόεδρος, Μιχάλης Αγγούριας
Ο γραμματέας, Γεράσιμος Καραντινός

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed