Δωρεά καυσίμων από την ΟΝΝΕΔ στην Εθελοντική Ομάδα Ελειού-Πρόννων

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Ε.Π. Κεφαλληνίας και Ιθάκης (πρόεδρο Γιάννα Κουλουμπή), συγκέντρωσε καύσιμα κίνησης (συνολικής αξίας 1.400€), για την εθελοντική ομάδα ΕΟΔ και εκτάκτων αναγκών Ελειού Πρόννων και τα παρέδωσε το Σάββατο, 02/09/2023, στο χώρο τους, με σκοπό να συμβάλει στο πολύτιμο έργο τους, που δεν είναι άλλο από την προστασία του τόπου μας από τις πυρκαγιές.
Σκοπός της δράσης αυτής, είναι να ενισχύσουμε τις φωνές των νέων ανθρώπων που μαζί με τους παλαιότερους έχουν δημιουργήσει μια από τις καλύτερες εθελοντικές ομάδες στο νησί μας, που με την αγάπη για τον τόπο τους, την αφοσίωση και τη πίστη σε αυτό που κάνουν, προστατεύουν τον περιβάλλον, μα πάνω από όλα τις ανθρώπινες ζωές. Μέλημα μας είναι να καθιερωθεί και να συνεχιστεί κάθε χρόνο πιο δυναμικά αυτή η δράση, μιας και τα τελευταία 3 χρόνια έχουν καεί περισσότερα από 3 εκατομμύρια στρέμματα δασικών εκτάσεων και φυσικού πλούτου στη Χώρα μας. Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της εθελοντικής ομάδας ΕΟΔ και εκτάκτων αναγκών Ελειού Πρόννων, κ. Δημήτριο Σολωμό, το Δ.Σ. και τα μέλη της ομάδας, για την άψογη συνεργασία που είχαμε και κυρίως για το αίσθημα εθελοντισμού και ευθύνης που προβάλουν, δίνοντας το παράδειγμα στους νέους, ότι ο εθελοντισμός πλέον είναι η κινητήρια δύναμη της πατρίδας μας.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το Πρατήριο υγρών καυσίμων Ελίν Κολοβός Λ. Αντώνιος, το Πρατήριο υγρών καυσίμων Avin Παναγή Καρούσου, το Πρατήριο υγρών καυσίμων Shell Δημοσθένης Πνευματικάτος, το Πρατήριο υγρών καυσίμων EKO Ανδρέα Βαλλιανάτου, το Πρατήριο υγρών καυσίμων Aegean Χαράλαμπος Αρτελάρης, το Πρατήριο υγρών καυσίμων Avin Άκης Στυλιανουδάκης, το Πρατήριο υγρών καυσίμων Revoil Αναδιώτη, την Πρόεδρο του Γηροκομείου κα Άννα Ζαπάντη, το Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Κατσιβέλη Γεώργιο, το Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, τον υποψήφιο Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Αλέξανδρο Παρίση, τον υποψήφιο Δήμαρχο Σάμης κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, τον κ. Κοκκόση Βασίλειο, τον κ. Γασπαρινάτο Σπύρο, τον υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο Αργοστολίου κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, τον υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο Αργοστολίου Στέφανο Βλαχούλη, την εταιρεία Ι. Μαρούλης Α.Ε., την εταιρεία Κ. Γασπαρής Χωματουργικά Ι.Κ.Ε και την εταιρεία Τεχνικών- Δομικών και Εκσκαφών Κουλουμπής Αλέξανδρος.

ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed