Παναγιώτης Ιγγλέσης: «Οι βετεράνοι του παλιού ΠΑΣΟΚ και τα δεκανίκια του κυβερνητικού βουλευτή αποτελούν τροχοπέδη στην λειτουργία του Δήμου με διοίκηση Μιχαλάτου»

Νεοδημοκράτη Νεοδημοκράτησα, πριν αποφασίσεις τι θα ψηφίσεις σε αυτές τις εκλογές σκέψου ότι η δημοτική παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου δεν σε εκφράζει ούτε πολιτικοϊδεολογικά ούτε αυτοδιοικητικά για τους πιο κάτω αναφερόμενους λόγους:
-Πρώτος και κυρίαρχος είναι ότι αποτελείται από “βετεράνους” του παλιού ΠΑΣΟΚ που για αυτούς ο προγραμματισμός, η οργάνωση, η στελέχωση, ο έλεγχος είναι άγνωστες λειτουργίες. Περιβάλλουν τον υποψήφιο Δήμαρχο που του λείπει ο ενθουσιασμός για αλλαγές. Η εμπιστοσύνη στο σύνολο των δημοτών, η διάθεση (διάθεση μόνο για τις επιχειρήσεις του) και γενικά έλλειψη προσδοκιών.
-Ο δήμαρχος κατά περίεργο τρόπο στηρίζεται στα πολιτικά δεκανίκια του κυβερνητικού βουλευτή, που κατά την διάρκεια της θητείας του δεν είχε ούτε ισχυρό λόγο ούτε κατ’ ιδίαν παρουσία στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια.
-Είναι δυνατόν με τους σχεδόν τριακόσιους υποψήφιους ο κ. Μιχαλάτος να εδραιώσει μηχανισμούς δημόσιας συμμετοχής (επιβεβλημένη στα σύγχρονα διοικητικά μοντέλα); Είναι δυνατόν να υπάρξει διαφάνεια, αξιοκρατία, ισοτιμία; Είναι δυνατόν να προσπαθήσει σε διαδικασίες λήψης αποφάσεων μαζί με τους δημότες;
Συμπέρασμα: Αυτοί οι σχεδόν τριακόσιοι υποψήφιοι του κ. Μιχαλάτου χωρίς καμιά εκμάθηση θα συνεχίσουν την κακοδιοίκηση διότι απλά έτσι έχουν μάθει. Έχουν άγνοια του ότι μαθαίνουμε από τις εμπειρίες και τα λάθη του άλλου. Τέλος καθημερινά δικαιώνομαι ότι υπάρχει συνεργασία κυβερνητικού βουλευτή και δημαρχου. Είναι το ίδιο νόμισμα με δύο όψεις. Η επιλογή είναι δική σου..

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΓΓΛΕΣΗΣ
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed