Μάκης Μεταξάς: «Η Παλική έχει τώρα την μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει σελίδα, ο Δημήτρης Μεσσάρης είναι το ιδανικό πρόσωπο που μπορεί να εμπνεύσει τους δημότες της»

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μιλήσει ακόμη δημοσίως για το τι σηματοδοτεί η κάθοδος στα κοινά του αγαπημένου μου ανιψιού Δημήτρη Μεσσάρη τόσο για την Παλική όσο και για την τοπική Αυτοδιοίκηση στο νησί μας.
Θα το κάνω και μάλιστα σύντομα, αλλά περίμενα να ολοκληρωθούν οι θεσμικές διαδικασίες. Εκείνο που μπορώ να σου πω εν συντομία είναι πως η Παλική έχει τώρα την μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει σελίδα, να ξεφύγει από την στασιμότητα και να μπει με έναν άλλο βηματισμό που είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίος για να προοδεύσει αυτή η περιοχή. Δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω την τωρινή Δημοτική Αρχή και δεν θα το κάνω. Εκείνο που μπορώ να σου πω είναι ότι τόσο ο Δημήτρης Μεσσάρης όσο και οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του μπορούν να κάνουν τον τόπο τους καλύτερο. Αναμφισβήτητα μπορούν να το κάνουν αυτό γιατί έχουν το όραμα, τις γνώσεις, την εμπειρία και κυρίως την αγάπη της προσφοράς και ο Δημήτρης είναι το ιδανικό πρόσωπο που μπορεί να τους εμπνεύσει. Μακάρι οι συμπολίτες τους να τους δώσουν αυτή την μεγάλη τιμή. Θέλω να το πιστεύω αυτό. Δεν θα είναι μόνο προς το συμφέρον της Παλικής, αλλά και για όλο το νησί μας στο σύνολό του. Η περιοχή της Παλικής έχει ανάγκη κατεπειγόντως να διαμορφώσει το δικό της μοναδικό προφίλ, να αλλάξει πρόσωπο και να καταστεί ένας τόπος διακριτός, αλλά και ελκυστικός για όσους ζουν εκεί, κυρίως για τους νέους θα έλεγα, αλλά και για όσους θα ήθελαν να είναι εκεί είτε ως επισκέπτες είτε ως προσωρινά διαμένοντες και ιδιαιτέρως για τους φοιτητές και για όσους επενδυτές θα ήθελαν να επενδύσουν σε αυτόν τον τόπο. Ανυπομονώ να δω την Παλική να αλλάζει σελίδα, ανυπομονώ για την επόμενη μέρα να σταθώ δίπλα τους, δίπλα στον αγαπημένο μου ανιψιό τον Δημήτρη και σε όλα τα στελέχη του συνδυασμού του. Δεν μπορώ παρά να τους ευχηθώ από καρδιάς τα καλύτερα.

Μάκης Μεταξάς
τ. Νομάρχης Κεφαλληνίας-Ιθάκης
τ. Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed