Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος παίζει με τις ζωές των εργαζομένων στο λιμάνι του Αργοστολίου, τεράστιες είναι οι ευθύνες του για τη σημερινή κατάρρευση της κεντρικής πύλης λιμένα

Τεράστιες είναι οι ευθύνες του Λιμενικού Ταμείου και συγκεκριμένα του προέδρου του Θεόφιλου Μιχαλάτου, αναφορικά με την σιδερένια πόρτα του λιμανιού που σήμερα κατέπεσε. Παίζει με τις ζωές των εργαζομένων στο λιμάνι.
Ευτυχώς που το περιστατικό έγινε στην πύλη του λιμανιού και βρισκόταν μόνο ο λιμενικός και δίπλα ήταν το τζιπ του Λιμεναρχείου. Διαφορετικά θα θρηνούσαμε θύματα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν έπεφτε η άλλη σιδερένια πόρτα σε ώρα που ήταν σε λειτουργία το “μαϊμού πάρκινγκ” του λιμανιού Αργοστολίου. Ευτυχώς που φεύγει η παρούσα δημοτική αρχή για την οποία oι έννοιες συντήρηση υποδομών υπευθυνότητα, νομιμότητα και ενδιαφέρον για το κοινό καλό είναι άγνωστες. Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ήθελε να βρίσκεται ο ίδιος προσωπικά σε όλους τους ρόλους (Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής, Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Γραμματέας στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων κ.α.) οπότε μοιραία το σύστημα “κράσαρε”.

Γιώργος Καλιτσουνάκης
π. Λιμενάρχης Κεφαλληνίας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed